Skocz do zawartości

Draft 2025

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

No okaże się bo znowu mamy sytuacje ze czołowy prospekt blado wypadł w mm ( wcale ) i zobaczymy. Tylko ze pomimo tylko podobnych okoliczności inne kluby wybierać będą zapewne wiec wpływ na wybór nie ma tylko ta „siła” postrzegania mm. Stad o ile wpływ mm na wybory zawsze są to przy tylu zmiennych uważam za bezcelowe dyskutowanie tylko o czymś co bardzo trudno zmierzyć. Bo te inne aspekty się nakładają. 

Moim zdaniem ciekawsza i bardziej pełna dyskusja byłoby zebranie wszystkich elementów do kupy o wpływie na wybory bo tu na prawdę poszła rewolucja analityczna niż samego wpływu mm 

6 godzin temu, LAF napisał(a):

Pytanie jest takie czy MM ma duży wpływ na wybór w drafcie ? @Tecu uważałeś kiedyś , że nie bo gra się cały sezon i ten turniej nic nie zmieni 

Jak jest teraz ? 

Jeżeli dobrze pamiętam to dyskusja była na trochę inny temat.

Ty stwierdziłeś, że sezon regularny się nie liczy, ja zaoponowałem.

4 godziny temu, LAF napisał(a):

Pytanie jest proste. Czy MM ma duży wpływ ? A jak tak to jak duży 

Ja uważam , że ma bardzo duży. Tylko zaraz zaczną się smieszkowania , że czołowy prospect spadnie do 2rd bo słabo zagrał w tym turnieju. 

Ma duży dla tych co zagrają wybitny turniej i przez to mogą się przebić do 1 rundy video Clayton lub bardzo słaby dla tych którzy byli na końcu tej rundy i przez to być może wypadną video Condon. Dla czołowych ma niewielki.

Oczywiście wg mnie.

Edytowane przez Tecu

26 minut temu, LAF napisał(a):

Nie no. Odkopałem te posty i tam śmieszki były, że Brandon Miller spadnie do 2rd za słaby MM. 

I całe posty były w innym tonie. No , ale w porządku. Temat został wyjaśniony. 

W dniu 4.02.2023 o 20:59, LAF napisał(a):

Dla mnie to bez sensu teraz oglądanie skoro March Madness zapasem a ono definiuje, kto pójdzie z wysokim pickiem.

Koniec cytatu.

Nie mogę zacytować, bo chyba skasowałeś, albo było w innym temacie, ale tak od tego się zaczęło.

I wciąż się z tym nie zgadzam.

43 minuty temu, Tecu napisał(a):

Ma duży dla tych co zagrają wybitny turniej i przez to mogą się przebić do 1 rundy video Clayton lub bardzo słaby dla tych którzy byli na końcu tej rundy i przez to być może wypadną video Condon. Dla czołowych ma niewielk

To jest odpowiedź na moje pytanie.