Pablo81 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Nate Robinson -> sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Francis back na pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Utah Jazz Derick Coleman z PF>SF A.Walker z SF>PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Jason the Riffle Kidd z PG >>>> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Horace Grant C --> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Jazz John Williams PG -> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Raja Bell -> sf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Danilo Gallinari-SG Craig Smith-C A.Jamison-C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Rose -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 jest gdzieś poprawnie sformatowany pod excela plik statystyk? ten co jest wstawiony na telefonie mi działa ale na kompie stacjonarnym gdzie robię obliczenia i symulacje już zlewa się niestety i nie mogę go naprawić plik draftu OK wszystkich graczy niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Teraz, ignazz napisał: jest gdzieś poprawnie sformatowany pod excela plik statystyk? ten co jest wstawiony na telefonie mi działa ale na kompie stacjonarnym gdzie robię obliczenia i symulacje już zlewa się niestety i nie mogę go naprawić na stronce jest zwykła csvka, którą na stacjonarnym można luźno wrzucić do excela przed FA przygotuję 'ładny' pliczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 47 minut temu, julekstep napisał: na stronce jest zwykła csvka, którą na stacjonarnym można luźno wrzucić do excela przed FA przygotuję 'ładny' pliczek no mi się ten pliczek nie wkleja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: no mi się ten pliczek nie wkleja otwórz to excelem najlepiej plik jest dobry na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jamison jednak proszę o ustawienie na SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jamison jednak proszę o ustawienie na SF przed campami i tak tego nikt nie ruszy -> więc wtedy piszcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Brian Roberts -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Manu Ginobili -> PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) regulamin FA do wywalenia zapis: LLE: "(..) Zawodnik podpisany za LLE nie może brać udziału w transferach. (..) " - wydaje mi się że już tego zapisu jakiś czas nie kultywujemy. Sam wielokrotnie w poprzednich sezonach handlowałem zawodnikami podpisanymi na MLE i LLE. G Edytowane 30 Września 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Penny Hardaway -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Danilo Gallinari-> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi