Maslon Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 3 dni, więcej jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 pewnie wszyscy to wiedza ale co tam w grze istnieje możliwość zapisywania taktyki zespołu do pliku istnieje tez możliwość wgrania tej taktyki albo wgrania wszystkich taktyk dla wszystkich zespołów teoretycznie możliwe by było żeby komisarze udostępniali plik Zzipowany z wszystkimi taktykami, ktore należałoby rozpakowac do katalogu input, potem wgrac wszystkie taktyki naraz i mozna simowac mając ustawione wszystkie zespoły jak w realu ja oczywiście będę dostawał jeszcze bardziej po d... bo nie mam możliwości simowania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie wiem czy wiecie ze mozna uruchomić fbb kilka razy naraz eee kilka instancji naraz i simowac równolegle jakby zrobic sobie skrypt który wrzucalby taktyki do kilku katalogów naraz to już wogole masowke mozna by robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 2017 Magic 1st Rnd Pick -> PTB (top 5 protected) po uzgodnieniu z Xamelem,rezygnujemy z tej protekcji.Czyli mój pick leci w 2017 do Portland.Jeśli można to proszę komiszów o zmianę. Ps.Dzięki Xamel. i jeszcze pytanie;czy moge oddać 3 picki pierwszorundowe pod rząd??Są jakies ograniczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Z tego co wiem, możesz oddać tyle picków ile masz widocznych na stronie, czyli 3 lata w przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Z tego co wiem, możesz oddać tyle picków ile masz widocznych na stronie, czyli 3 lata w przód.Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 po dzisijeszej simce jeśli można to prosze o wklepanie trejdów Magic z Cavs i Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ile można mieć zawodników max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mogę prosić o aktualny csv po wymianach Cavs - Magic i jakieś żródło skąd pobrać simkę, bo miałem format, a za cholere nie moge nic w google zalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 viewtopic.php?f=32&t=4282 tutaj jest simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tej, a jak to działa ? Bo pierwszy raz widzę takie coś, kiedyś miałem inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Josh Carter -> PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tej, a jak to działa ? Bo pierwszy raz widzę takie coś, kiedyś miałem inne. Podbijam. przy okazji Kevin Love PF -> C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 można dostać nowe CSV??bo troche było tych wymian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 najnowszy csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tak btw, to csv zawsze można zassać z tego samego miejsca - po kolejnej wymianie na serwer trafi 2015_rs14.csv, początek adresu ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 poprosze zmiany pozycji: Hawks Gminski na PF PTB Oden na PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 poproszę Harrisa na SG. i jeszcze adres do nowego Csv :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ten sam adres tylko następny numerek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi