Dunk Fan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mam prosbe do komisarzy - czy ktos z Was moglbys wpisac wymiane (a w zasadzie odmiane) pickow Pacers na stronie i na forum? Oddaje Strikerowi jego pick, jaki posiadam, a dostaje pick z roku nastepnego. Pozdrawiam i dziekuje z gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Mam prosbe do komisarzy - czy ktos z Was moglbys wpisac wymiane (a w zasadzie odmiane) pickow Pacers na stronie i na forum? Oddaje Strikerowi jego pick, jaki posiadam, a dostaje pick z roku nastepnego. Pozdrawiam i dziekuje z gory. moglbys napisac cos wiecej, poniewaz nie wiem zupelnie o co chodzi. jaka wymiana/odmiana? kiedy to bylo? trejdu takiego nie widze. protekcji picku rowniez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nic nie bylo wczesniej, a byc mialo... Dluga historia (wymiana Ford - Wagner), ale to w sumie juz jest nieistotne. Oto chodzi: Philadelphia 76ers - 2016 1st round pick Pacers to Pacers Indiana Pacers - 2017 1st round pick Pacers to 76ers Striker, potwierdz definitywnie, chociaz Maslon juz wie. Wrzuccie to do tematu z transferami, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Tak na przyszłość, najlepiej jak wszystkie prośby o zmiany w grze wpisujecie w tym temacie. GG jest zawodne, na dodatek simujemy co kilka dni i nie zawsze możemy od razu wklepać zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dzień 16 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 112 - Lakers 100 play-by-play Suns 107 - Nuggets 104 play-by-play Raptors 143 - Pacers 117 play-by-play Hornets 106 - Clippers 103 play-by-play Magic 96 - Wizards 101 play-by-play Nets 110 - Timberwolves 108 play-by-play 76ers 81 - Bucks 105 play-by-play Mavericks 64 - Heat 99 play-by-play Grizzlies 94 - Pistons 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dzień 17 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 112 - Trailblazers 128 play-by-play Nets 88 - Magic 95 play-by-play Rockets 81 - Kings 91 play-by-play Jazz 92 - 76ers 96 play-by-play Cavaliers 102 - Wizards 97 play-by-play Pacers 85 - Hornets 111 play-by-play Celtics 122 - Hawks 112 play-by-play Heat 86 - Grizzlies 94 play-by-play Nuggets 106 - Sonics 122 play-by-play Lakers 108 - Bulls 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 czemu maslon tu wrzucasz wyniki ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 czemu maslon tu wrzucasz wyniki ? :mrgreen: bo przegrał Okafor przeszedł sam siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Czy moge prosic o dodanie do taktyki zawodnikow o ktorych prosilem w sign n cuts? Seraphin harangody'ego I Boudlaire'a? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ja prosze o Stephana Currego:P-jeśli oczywiście finanse mi na to pozwalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 moglbym prosic o aktualny csv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 moglbym prosic o aktualny csv? http://simbasket.com/csv/2014_rs20.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Nets: Bellinelli z SF na SG Wolves: Perry Jones z SF na SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 nie wiedziałem że można zmieniać w trakcie sezonu;) więc ja też poproszę o zmianę: Okafor-PF Mcgrady-SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 kto prowadzi Grizz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 simbasket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 to trzeba by kogos zrekrutowac bo pop raczej nie wroci a miałem w tym roku spore chęci trejdu z tą ekipą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 to trzeba by kogos zrekrutowac bo pop raczej nie wroci a miałem w tym roku spore chęci trejdu z tą ekipą. Masz kare że nie chciałeś oddać mi Vujacicia:).Myśle że po sezonie znajdzie się chętny na tą drużyne. Kiedy zmienicie mi pozycje Okafora i T-Maca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 mam taki pomysl na urozmaicenie: kampy teraz wygladaja tak, ze po prostu podaje sie csv po kampach moze by to rozbic na tydzien ? pierwszego dnia podac FA (plik csv txt) i cyferki i dwoch zawodnikow z kazdego zespolu i kazdego dnia nastepnych dwoch zawodnikow (kolejnosc najlepiej od najmniejszego potencjalu do najwiejszego) dodatkowo moznaby codziennie robic dwa dni simki (a'la mock) na recomended (czyli bez ustawiania skladow): w ten sposob bedzie jakby presezon w trakcie ktorego poznajemy cyferki naszych zawodnikow. moim zdaniem byloby to fajniejsze niz to co teraz: suchy plik i jakies podsumowania co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 GM Mavs zrezygnował z gry, więc mamy dwa wakaty: Dallas i Memphis. Dobrze byłoby znaleźć chętnych, bo dwa martwe zespoły to o dwa za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi