cvbe Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Patty Mills -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Mozna gdzies znalezc plik draftu zeby importowac w grze, zeby troche posimowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 18 minut temu, Ice23 napisał: Mozna gdzies znalezc plik draftu zeby importowac w grze, zeby troche posimowac? na stronie do pobrania (2032.frf) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Można zmienić w każdym momencie w końcu czy tylko przed campami? Bo chcę Gordona na campach na SG, ale w sezonie na SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: Można zmienić w każdym momencie w końcu czy tylko przed campami? Bo chcę Gordona na campach na SG, ale w sezonie na SF na razie można, ale strzelam że to ostatni taki sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dante Cunningham -> SF Jeff Adrien -> C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jeff Green -> SF B. Mullens -> C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Boozer na C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Warriors: JJ Redick - > SG Nick Calathes - > PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Seattle: Seattle Sonics -> Seattle SuperSonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 19 minut temu, Alonzo napisał: Seattle: Seattle Sonics -> Seattle SuperSonics jak dla mnie to brzydko wygląda na kartach grajków niech inni się wypowiedzą, ale ja jestem na nie (z estetycznego punktu widzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: jak dla mnie to brzydko wygląda na kartach grajków niech inni się wypowiedzą, ale ja jestem na nie (z estetycznego punktu widzenia) ja tak tą nazwę zapamiętałem, zbyt duży sentyment, żebym zwracał tu uwagę na estetykę ..ale dostosuję się do ogółu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Dla mine to tez SuperSonics. Kemp, Payton, Detlef, Hawkins. Nie jestem decyzyjni, ale fajny pomysl ze zmiana na SSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 ale tu chyba chodzi nie o tradycję tylko o szablon gdzie wchodzi za długa nazwa i rozwala to wizualną stronę zestawień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Ale co rozwala? Jest Minesota Timberwolves i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ale co rozwala? Jest Minesota Timberwolves i jest git. na kartach grajków będzie coś takiego potem brzydkie imho (brak ciągłości ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 5 minut temu, julekstep napisał: na kartach grajków będzie coś takiego potem brzydkie imho (brak ciągłości ) W realu tez tak bylo jak zmienili nazwe z SSS na SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: na kartach grajków będzie coś takiego potem brzydkie imho (brak ciągłości ) Oj tam, oj tam, mnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Clippers: Lou sg-> pg Tadeusz Sf->SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Troy Murphy -> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi