Xamel Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Moge poprosic o link do CSV , bo ten podany ostatnio nie dziala/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 w topicu z draftem jest link do aktualnego pliku csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W blazers kasa za Woolridge miała być za rok . W hawks też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W blazers kasa za Woolridge miała być za rok . W hawks też jak za rok? sa tylko dwie opcje likwidacji tych kontraktow: - pierwsza, gdy zwalniasz i rozkladasz na dwa sezony - druga, gdy zwalniasz i splacasz wszystko w jednym pierwszym sezonie, tak aby szybko sie pozbyc calego zobowiazania. nie bardzo rozumiem, jak mialoby byc inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 GM może wybrać, w którym roku obciążone będzie jego salary cytat z tematu o cutowaniu. nie mów mi ze po polsku czytać nie umiem. poza tym wyraźnie pisałem ze w drugim roku i nikt nie zwrócił mi uwagi ze tak nie mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 blad w pisowni, ktora mozna interpretowac roznie. nie sprawdzam codziennie kazdego posta i zobaczylem to dopiero dzis, jak zaczalem wklepywac w gre. topic powstal jakis czas temu i z sezonu na sezon jest po prostu kopiowany. stad blad. gdybym mial wiecej czasu, to moze i usiadlbym do tego i napisal wszystko od nowa, aby zablokowac mozliwosc interpretowania zapisow po swojemu. swoja droga, powiedz mi jaki bylby sens aby przerzucac sobie kontrakty do splaty za rok? czemu ma to zapobiec? glownym zalozeniem tego zapisu bylo umozliwienie zrzucenia zawodnika i zwolnienia kasy, mozliwe najszybciej jak to mozliwe, badz na - w miare - korzystnych warunkach. stad dwie opcje: przerzucenie kasy w calosci najszybciej jak to mozliwe, badz tez rozbicie na 2 lata. taki byl cel wprowadzenia tego zapisu. jak chcesz, to moge przywrocic Tobie tych zawodnikow na kontraktach jakie mieli, jesli obecne warunki ich zwolnienia Tobie nie odpowiadaja i nie tego chciales. a za rok jesli znajde czas i nie zapomne, postaram sie poprawic ten zapis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to ciekawe strasznie, Cichy w PMach interpretował to tak jak ja, a Maslon napisał "na nastepny rok" odnośnie cutu Nets. po prostu sie boisz ze za rok Cię spiore na kwasne jabłko w PO. jak mozesz to Hawksom rozłoż po równo na dwa lata, a blazersom niech zostanie jak jest. i tak musze zejsc z salary i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Intencja tego przepisu była taka jaką Geddo podał. Nawet nie wpadliśmy na taką opcję jak ty Xamel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a to bez stresu. dajcie mi tylko czas do 3/4 dnia FA na zejście ponizej lux bo wcześniej nikt ze mną rozmawiac nie bedzie. pol składu za darmo pol składu za pol ceny i jedyne oferty dotyczą isiaha, albo ściągnięcia do mnie kontraktu 20mln. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Knicks Chase Budinger SF -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ivan Ch - SG -> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kiedy bedzie uaktualnienie skladow na stronie? Np. wymiana miedzy Kings, a Suns juz chyba pare dni temu powinna przejsc. Latwiej przystapic do kolejnego etapu FA, mogac miec przejrzysty sklad na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kiedy bedzie uaktualnienie skladow na stronie? Np. wymiana miedzy Kings, a Suns juz chyba pare dni temu powinna przejsc. Latwiej przystapic do kolejnego etapu FA, mogac miec przejrzysty sklad na stronie. jak rozpoczniesz drugi etap to bedziesz mial wszystko uaktualnione, tez na stronie a zrobisz to pewnie dzis pooooznym wiczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Pożyjom - uwidim Jak juz tu jestem to poprosze od razu na zmiane: Sacramento Kings: AC Green SF -> PF Dziekuję Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Prosilem w poscie powyzej o zmiane AC Greena z pozycji SF na PF.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 no tak, zostalo przeczytane i zapamietane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 chciałbym przypomnieć ze PTB mają przyszłoroczny pick Spurs (po wykorzystaniu przez tych protekcji tegorocznego picku) oczywiście jako alternatywę mogę wziąć zawodnika wybranego przez spurs w tym roku .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dale Ellis na SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mavs Sam Perkins -> SF Donatas Motiejunas -> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi