mazik77 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 CAVS Josh Carter SG Kevin Love C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 prosze o nowy plik co sie w grze odpala, bo tego po campach mi gra nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 prosze o nowy plik co sie w grze odpala, bo tego po campach mi gra nie widzi.bylo robione tak samo jak wczesniej. wrzucilem kolejny z koncowka 8. jesli nadal nie bedzie dzialalo, to bedzie trzeba prosic Maslona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 śmiga ps. dostałeś 4-1 memfisami w 1 rundzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Houston Danilo Gallinari SG ---> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 czy nie dublują się FA np thabo sefolosha jest na fa i w spurs jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Tym razem życzenia komiszów. Potrzebujemy serwera na pliki gry. Jakieś 350 MB dysku, malutka baza mysql (parę mega) - właściwie tyle potrzebujemy. Może ktoś z was ma wykupiony serwer i mógłby udostępnić jego kawałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Knicks Ekpe Udoh PF->C Jeff Ruland PF->C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Proszę o zmianę pozycji w Lakers: Carmelo Anthony-->SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Obrazek Pistons in: 2017 1st Rnd Pick Nuggets + cash Pistons out: Ersan Ilyasova Obrazek Nuggets in: Ersan Ilyasova Nuggets out: 2017 1st Rnd Pick Nuggets + cash Nie mam Ersana w taktyce do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Obrazek Pistons in: 2017 1st Rnd Pick Nuggets + cash Pistons out: Ersan Ilyasova Obrazek Nuggets in: Ersan Ilyasova Nuggets out: 2017 1st Rnd Pick Nuggets + cash Nie mam Ersana w taktyce do wyboru. sorki, trade przeszedl w sobote. maslon wtedy simowal i myslalem, ze przeprowadzil ten deal. dlatego tez nie wprowadzalem go w grze. tak czy inaczej, juz jest wszystko zrobione. wiec mozesz dzialac. jeszcze raz sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Właśnie chciałem zmienić ustawienie w związku z kontuzją Lee i po kliknięciu na taktykę wyskakuje napis na białym tle /Nie znaleziono/. Co ciekawe w pozostałe odnośniki wchodzę normalnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Właśnie chciałem zmienić ustawienie w związku z kontuzją Lee i po kliknięciu na taktykę wyskakuje napis na białym tle /Nie znaleziono/. Co ciekawe w pozostałe odnośniki wchodzę normalnie :/ postanowiłem Cię wykończyć hehehe ps: taki żarcik, mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Właśnie chciałem zmienić ustawienie w związku z kontuzją Lee i po kliknięciu na taktykę wyskakuje napis na białym tle /Nie znaleziono/. Co ciekawe w pozostałe odnośniki wchodzę normalnie :/najprawdopodobniej wchodzisz na stary serwer, gdzie uniemozliwilismy ustawianie tam taktyki. wejdz na nowy i tam zmien. http://simbasket.az.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Racja, dzięki. Zapomniałem zmienić adresu na stacjonarnym komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kiedy jest trejd deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kiedy jest trejd deadline?za 17 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Kiedy jest trejd deadline?za 17 dni You obviously put a lot of work into that post and it’s very interesting to see the thought process that you went through to come up with those conclusion. Really interesting and informative article, keep posting. Nice work, thanks for such information. football jerseys cheap buachahahahahahahaha zaaapowietrzylem sieeeeeee hahahaha faktycznie Cichy wlozyl duzo pracy w ten post!!! good job!!! it’s very interesting to see the thought process that you went through to come up with those conclusion buahahahahahaaaaa keeep postibg, nice work ...... te reklamy zaczynaja byc coraz smieszniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 powiem tak: mam jakis atak wtórnego debilizmu, ale nie moge znalezc żadnego csv BA, wyszukiwanie zaawansowane na *csv* na simbasket daje mi w wyniku 1 post any help? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 http://simbasket.az.pl/csv/2016_rs23.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi