letallec Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Łap: http://www.sendspace.pl/file/085ac0c6ca237ee6455ed7c Nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Łap: http://www.sendspace.pl/file/085ac0c6ca237ee6455ed7c dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 mógłby mi ktoś zarzucić plik Csv zapisany w openOffice?może wtedy wykryje mi go w grze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 http://www.sendspace.com/file/lw4v6b czy masz dobra wersje gry? w jedym z podwieszonych topicow chyba jest opisane od ktorej wersji dzialaja te csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 dzięki wielkie Cichy.Już teraz mi go znalazło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie mam w skladzie johnsona i calathesa z ostatniego trejdu, jesli simujacy komisz zrobi ten trejd moglby tego Johnsona wrzucic na dwa sloty pozostawione puste na stronce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie mam w skladzie johnsona i calathesa z ostatniego trejdu, jesli simujacy komisz zrobi ten trejd moglby tego Johnsona wrzucic na dwa sloty pozostawione puste na stronce?wyraznie wczoraj napisalem, ze kolejne wymiany wejda w zycie dopiero po day1. wiec przed godzina 16.30 robie simke. jesli beda jakies puste ustawienia w skladzie, to ekipa poleci na autopilocie. w chwili obecnej z tego co widzialem maja tak 76ers i Suns. natomiast Spurs maja ustawionego w skladzie S.Francisa, ktory zakonczyl kariere. tak wiec, prosze miec to na uwadze i naniesc poprawki. chcialbym tylko przypomniec, iz juz w poprzednim sezonie tak to bylo stosowane. czyli wymiany ktore sie zakonczyly danego dnia, wchodzily w zycie nie przed simka, lecz po simce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Skład ustawiłem kilka dni temu. Co prawda widnieli emeryci w składzie (Lewis i Bell), ale ich pominąłem w ustawieniu. I dziękuje za porządek w innym temacie. EDIT: Ustawiam O'Bryanta jako rezerwowego PF i po kliknięciu ustaw w tym samym miejscu pojawia się napis BRAK. Nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 z tego co pamietam pietras cos tam robil zeby ponaprawiac bledne wpisy zawodnikow sa szanse ze do tego jest skrypt jesli dacie mi pogrzebac w serwerze (nawet nie bezposrednio, tylko na zasadzie moich pytan waszych odpowiedzi) jest spora szansa ze jestem w stanie wykombinowac co zrobic zeby to naprawic. prosze o kontakt PS do DF: pyskowka z toba aczkolwiek dostarczajaca mi rozrywki jest mniej wazna i musi poczekac. sory. podpisano: [s:2yyx2fvo]hipopotam[/s:2yyx2fvo] hipokryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Niektórzy chcieli wiedzieć, więc info: podobnie jak w poprzednim sezonie podzieliliśmy się simkami: pn-czw Geddo, pt-nd ja. Na pewno będziemy się czasem zastępować, ale generalnie taki jest plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 najnowsze CSV mogę prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://simbasket.client1.kl-software.co ... 15_rs5.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 sprawdzcie prosze czy poznikami Wam juz z taktyk wszyscy zawodnicy, ktorzy odeszli na emeryture. prosilbym rowniez o informacje, jesli u kogos wystepuje w taktyce blad na jakiejs pozycji i nie mozecie umiescic na stronie odpowiedniego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 U mnie gra - Dirka juz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 w Magic jest Liull którego nie mam.Poza tym wszystko okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 trwaja prace nad porawieniem bledow w taktyce, ktore to wyswietlaja nieaktualnych zawodnikow. w chwili obecnej u wszystkich taktyka sie posypala. aczkolwiek mozecie ja na nowo ustawiac. jednak prosilbym najpierw o informacje od kogos kto wczesniej mial bledy, czy nadal je posiada. najlepiej tutaj w topicu (prosze nie wysylac mi PMow). jedna - pierwsza - osoba niech sie wypowie tutaj w topicu czy cos sie zmienilo, czy nadal wyswietlani sa emerytowani i/lub byli zawodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wszystko ok.no to jesli wszystko jest ok, to mozecie ustawiac sklady. jesli ktos tego nie zrobi do dzisiejszej simki, to naturalnie taktyka bedzie taka jak do tej pory byla ustawiona. podziekowania za poprawe w taktyce prosze kierowac do xamela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Geddo po dzisiejszej simce jeśli mógłbyś to wprowadź trade Magic-Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dziękuje Xamel. U mnie jest już wszystko w porządku, nie ma możliwości ustawienia Lewisa i Bella. Mam tylko 2 pytania: Wymiana na linii 76ers - Pistons będzie uwzględniona po dzisiejszej simce? Ile trwa pending trade obecnie? Skleroza mnie dotknęła, ale pamiętam, że skracaliśmy go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi