Qba Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Grizz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 tak wiec piotreksuper ma Mavs, natomiast qba ma Grizzlies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 czy mozemy zmienic zasady draftu tak zeby zasada 48h dotyczyla 10 pickow? tzn od momentu rozpoczecia draftu pierwszych 10 gmow wybierajacych ma 48h na okreslenie ile czasu maksymalnie beda potrzebiwali na wybor. jesli gm potrzebuje 24/48 h na wybor(ma slaby dostep do netu, czy cokolwiek) to nie ma problemu jesli wczesniej zglosi zapotrzebiwanie (np. info do komiszy sprawdzam codziennie wieczorem, tyle mniej wiecej czasu mi potrzeba) jesli natomiast gm nie zglosi wczesniej zapotrzebowania na czas to ma na wybor godzine (albo 2?) a potem cpu pick. (chyba ze np. wyrobi sie zanim komisze podadza cpu pick, tzn komisz nie jest 24/7 wiec czasem bedzie to wiecej niz 1h/2h) chodzi o to zeby nie bylo sytuacji ze czekamy 48h a potem jest pick cpu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak znajdzie się chwila wolnego czasu przed startem sezonu, to prosiłbym o zmianę pozycji moich graczy tj: Washington Wizards: Derrick Byars z SG na SF Shawn Marion z SG na SF Sean Williams z C na PF Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Można poprosić o wrzucenie plików na serwer? Nie wiem na ile maxów jeszcze mnie stać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Aktualny csv z zawodnikami po Day4: http://simbasket.client1.kl-software.com/csv/csv.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak to przerobić, coby się w programie otwierało, bo mi coś go nie widzi, mimo że w officie na csv przerobiłem, zawsze k**** coś mi się jebie przy tym, zamieszczajcie już właściwy format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Akurat Xam prosił o taką wersję, bo nie ma Excela, więc nigdy wszystkim nie dogodzimy. CSV łatwo jest obrobić, poniżej instrukcja dla Office 2007, jak ktoś ma starsze wersje, to może podać jak to wygląda, wrzucę do przyklejonego tematu. W Office 2007 otwieramy plik .csv, zaznaczamy kolumnę A. W menu Dane -> Tekst jako kolumny. Wyskakuje okienko, klikamy Dalej, w drugim zaznaczamy ograniczniki "przecinek" i znowu dalej, w trzecim oknie Zakończ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 a nie wystarczy zmienić rozszerzenia z txt na csv? bez używania ofice. ofice to zło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale ja tak robie tylko potem mi nie widzi tego pliku gierka, ani txt, ani office ani csv (zresztą nie da się jako csv zapisać rozdzielonego już excela, wyskakuje mi jakieś info o formułach niezgodnych i zapisuje jako rozdzielony przecinkami) Próbowałem w każdą strone wyczyściłem Importa i nic. Zresztą pliki macierzysta w FFB też sa zapisane w rozsypce w csv i je widzi, ja przerabiam na identyczny i c***. Niech tkoś będzie łaskaw i zamieści chulający u siebie plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Eee, nie łapię chyba. Jak chcesz csv najnowszy, to zassaj ten .txt 4 posty wyżej i zmień mu rozszerzenie na csv, tyle z nim robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Prosze o zmiane pozycji Aminu na PF . Dodanie nowo podpisanych FA z listy waiver (amir ten z heat) , oraz usuniecie z skladu na stronce ellisa i magloira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Team Orlando Proszę o Pf dla Frana Vasqueza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Timberwolves: zmiana pozycji, - Joe Barry Carroll --> PF - Rodney Stuckey --> SG - Danny Ainge -->PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ivan Charijew - na SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Raptors sign DeMarre Carrollnie mozesz go podpisac, gdyz przekroczysz luxuary. po podpisaniu twoje salary wynosiloby $74 093 682. wiec w chwili obecnej nie mozesz go miec u siebie w skladzie. chyba, ze wymiany cos zmienia. aczkolwiek do tego czasu jest on wolnym agentem i kazdy moze go podpisac. pozostale zyczenia zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Josh Carter - na SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Co prawda nie mam go na stronie w składzie, ale widzę, że jak ustawiam to się mi pałęta Anthony Morrow, którego nie powinienem mieć. Proszę o korektę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Co prawda nie mam go na stronie w składzie, ale widzę, że jak ustawiam to się mi pałęta Anthony Morrow, którego nie powinienem mieć.nie moge nic na to poradzic. u mnie byl JO, ktory zakonczyl kariere. wczytuje nowy csv, a on dalej widnial. moze dlatego, ze byl ustawiony na aktywny slot. sciagnijcie wiec prosze wszystkich takich zawodnikow z aktywnych slotow, wrzuce pozniej najnowszy plik csv i powinni zniknac. jesli nie, to nie wiem jaka jest przyczyna ich obecnosci. moze po prostu nie chca opuszczac Waszych ekip . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Czy ktos moglby wrzucic gdzie plik default.lge by moc miec normalne nazwy druzyn w FBB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi