Koelner Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 @elwariato parówa Kamińskiego z Partizana mi przebił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 @Qcin_69 też się keidyś "pomylił" z ofertą dla Fraziera i płacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): @Qcin_69 też się keidyś "pomylił" z ofertą dla Fraziera i płacił tam to była oferta mocno reakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 nie no dajta spokój. Szybko naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 ej imho ostatnia oferta @Principe po czasie (ale @Cichy potwierdź pls bo ja NIEOBIEKTYWNY w tym przypadku) - abstrahując od tego że jest nieważna (nie można skrócić lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): tam to była oferta mocno reakcyjna a gzie tam, tam też była to pierwsza oferta dla Fraziera od Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 (edytowane) 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): a gzie tam, tam też była to pierwsza oferta dla Fraziera od Hawks ustalmy najpierw czy etap się już skończył i czy udało mi się wyczekać Wizards i zaraz zrobimy komiszowe głosowanie Edytowane 28 Lutego 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): na moje oko to koniec (ostatnie przebicie, GSW -> Satoransky) @Cichy potwierdź pls jesli bid o 22:00 przedluza o 5 min do 22:05 to pozniej nie widzialem przebic, tylko nowe oferty, minima itp oferta Wizz przynajmniej u mnie to 22:06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): ej imho ostatnia oferta @Principe po czasie (ale @Cichy potwierdź pls bo ja NIEOBIEKTYWNY w tym przypadku) - abstrahując od tego że jest nieważna (nie można skrócić lat) Spoko Bobby z lamusami i tak nie podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Teraz, Principe napisał(a): Spoko Bobby z lamusami i tak nie podpisze u mnie będzie przynajmniej w s5 2 minuty temu, Cichy napisał(a): jesli bid o 22:00 przedluza o 5 min do 22:05 to pozniej nie widzialem przebic, tylko nowe oferty, minima itp oferta Wizz przynajmniej u mnie to 22:06 ok, czyli udało mi się ładnie wcelować i wyczekać! to teraz rozwiązać kwestię LAFową i zaraz można wklepywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): ustalmy najpierw czy etap się już skończył i czy udało mi się wyczekać Wizards i zaraz zrobimy komiszowe głosowanie i teraz post z oferta na 12 mln dla Hernangomeza w miedzy czasie na dokładkę został skasowany, za takie wałki to powinien być ban na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 @LAF widze siewca chaosu ostatnio, jak nie begm to simka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 (edytowane) 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): i teraz post z oferta na 12 mln dla Hernangomeza w miedzy czasie na dokładkę został skasowany, za takie wałki to powinien być ban na FA przecież on go skasował już dawno - w momencie publikacji 'nowej' oferty (ale między publikacją 1szego i 2giego posta nie było żadnych innych ofert, więc to raczej nic nie zaimpaktowało) Edytowane 28 Lutego 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Teraz, julekstep napisał(a): przecież on go skasował już dawno (ale między publikacją 1szego i 2giego posta nie było żadnych innych ofert, więc to raczej nic nie zaimpaktowało) Potwierdzam, skasowal szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Śląsk gra słaby sezon w kosza to wiadomo , że gdzieś @Krzemo musi odreagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 mi przebił mle więc niech ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): przecież on go skasował już dawno - w momencie publikacji 'nowej' oferty (ale między publikacją 1szego i 2giego posta nie było żadnych innych ofert, więc to raczej nic nie zaimpaktowało) Może @Koelner nie wycofałby MLE Nieważne, jak w kolejnym etapie ktoś przelicytuje i będzie potem zmieniał w dół ofertę, to też może sobie gadać, że missklik i kasować posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Teraz, Krzemo napisał(a): Może @Koelner nie wycofałby MLE Nieważne, jak w kolejnym etapie ktoś przelicytuje i będzie potem zmieniał w dół ofertę, to też może sobie gadać, że missklik i kasować posty? w momencie kiedy jedyna oferta dla Williego to było MLE to ciężko to nazwać przelicytowaniem imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): i teraz post z oferta na 12 mln dla Hernangomeza w miedzy czasie na dokładkę został skasowany, za takie wałki to powinien być ban na FA jak dla mnie powinien być ban (na minimum 1 runde), ale nie mamy nawet w zasadach nic jasno napisane o usuwania;) można dopisać od kolejnego etapu co do samej sytuacji to skłaniałbym się chyba by wybaczyć, tak samo jak uważałem że trzeba wybaczyć Qcinowi ale postawic jakas gruba kreske, ze od kolejnego etapu za czeskie błędy karny kutas, a nie słowa zrozumienia, bo np sam dziś wstałem przed 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi