LAF Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 3 minuty temu, elwariato napisał(a): no nie dostał i co poradzisz, ale Qcin dobry kolega bankowo ci da po taniosci tego karczocha No właśnie dasz jakiegoś RoLo i Qcin Ci puści go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 23 minuty temu, julekstep napisał(a): NIE CHCECIE WIEDZIEĆ no ja nic nie dostałem - widać jest błąd na forumku że jak 2 osoby mają na PW swój wątek i osoba X ten wątek u siebie usunie (bo czyści skrzynkę) to potem jak Y coś w tym wątku napisze to u X nie tworzy się wątek na nowo (jak imho powinno) i nic nie dostaje (żadnych powiadomień etc.) Potwierdzam, ze jest taki blad na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 30 minut temu, elwariato napisał(a): no nie dostał i co poradzisz, ale Qcin dobry kolega bankowo ci da po taniosci tego karczocha nic nie puszczam Kubie, zwłaszcza ze mam jego pick a Konchar to miał być mój 17 wybór! WIĘC CENA WYSOKA JAKBY CO, a jak stracę Konchara to zabiorę Cambyemu tego jego kasztana a to dopiero uruchomi lawinę skarg, żali i pretensji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): No właśnie dasz jakiegoś RoLo i Qcin Ci puści go cos w ten deseń, co zreszta wspomniany, wyżej juz potwierdził 53 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): nic nie puszczam Kubie bąka moze chociaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 w takim przypadku jest informacja “opuścił rozmowę” więc chyba nie ma problemu 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Problem jest taki że napisałem julkowi w temacie który on skasował u siebie jakiś czas temu i nie widzi tego postu. sam jesteś problemem i nie zawracaj dupy poważnym ludziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 I co @Koelner zainstalowałeś już te simkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 7 minut temu, LAF napisał(a): I co @Koelner zainstalowałeś już te simkę ? pewnie ale ona kłamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 27 minut temu, Koelner napisał(a): w takim przypadku jest informacja “opuścił rozmowę” więc chyba nie ma problemu sam jesteś problemem i nie zawracaj dupy poważnym ludziom Jeszcze będziesz chciał abym simke zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Zawsze sprawdzam czy ktoś odczytał aby nie było żalu. I owszem czasem zaskoczyło mnie że ktoś opuścił rozmowę ale widocznie czasem ktoś czyści skrzynkę. Żeby taka opcja była w RL życiu z kobietami gdy pytają gdzie się wczoraj piło. Po opuszczeniu rozmowy powinien być jakiś blok na wysłanie po prostu. Wina systemu. Ale z systemem nie wygrasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 (edytowane) Dawaj @julekstep, bo w czwartek trzeba I Turę FA skończyć , żeby pijący nie narzekali, że wypada w piątek. Edytowane 26 Lutego 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Kto to jest Richard Marshall? @geniuz Tworzyłem draft i nie pamiętam nikogo takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 19 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Kto to jest Richard Marshall? @geniuz Tworzyłem draft i nie pamiętam nikogo takiego strzelam że w jakimś sejwie mógł być w tej grupie auto-genów, których potem wywalałem przez samym draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 32 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Kto to jest Richard Marshall? @geniuz Tworzyłem draft i nie pamiętam nikogo takiego Jest na liście. Wybrać kogoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 2 minuty temu, geniuz napisał(a): Jest na liście. Wybrać kogoś innego? Pytanie do @julekstep ale pewnie tak, bo u mnie na save go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Dawaj @julekstep, bo w czwartek trzeba I Turę FA skończyć , żeby pijący nie narzekali, że wypada w piątek. post jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Pytanie do @julekstep ale pewnie tak, bo u mnie na save go nie ma. wiążący jest xlsx podlinkowany w temacie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Jest zabawa w draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 2 godziny temu, julekstep napisał(a): no to ostatnia parta @geniuz @piotreksuper @SzuLcU @kuba2419 (x2) @Principe @Qcin_69 @Krzemo @Reikai justro 20 deadline Jest szansa, że skończymy draft dzisiaj i jeszcze dziś wystartowalibyśmy z I turą FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 30 minut temu, Koelner napisał(a): post jest Nie widzę nigdzie postu z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 6 minut temu, Alonzo napisał(a): Jest szansa, że skończymy draft dzisiaj i jeszcze dziś wystartowalibyśmy z I turą FA to nie do mnie pytanie tylko do draftujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi