ignazz Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 A napisałem słowo extra bo się pogubiłem ilu już wziąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 @Pablo81 kończ te rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 jak oddalem swoj 2nd rd pick, w trwajacym drafcie, do Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 41 minut temu, julekstep napisał(a): 76ers -> Tremont Waters (CPU) Rockets -> Amir Coffey (CPU) Cavs -> Cody Martin (CPU) Hornets -> Darius Bazley zapraszam kolejną grupę pickujących: @kolader @Qcin_69 @MarcusCamby @Braveheart22 @Alonzo @kuba2419 @Reikai @Koelner @profesora deadline -> jutro 20:00 Pisałem Tobie że chce kogoś innego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Pisałem Tobie że chce kogoś innego.... gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): gdzie? W wątku w którym piszemy od 10marca 2021...nie zakładałem milionowego tematu. Oznaczyłem nawet Ciebie najpierw abyś dostał info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): W wątku w którym piszemy od 10marca 2021...nie zakładałem milionowego tematu. Oznaczyłem nawet Ciebie najpierw abyś dostał info powtarzam pytanie - gdzie konkretnie? od wczorajszego postu o drafcie dostałem 3 PMy, żadnego od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): powtarzam pytanie - gdzie konkretnie? od wczorajszego postu o drafcie dostałem 3 PMy, żadnego od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): nic takiego nie dostałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Jak @MarcusCamby wezmie tego co mysle ze wezmie to bedzie mial 2 ladne steale w drugiej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 czyli @MarcusCamby zjebałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 5 godzin temu, kuba2419 napisał(a): Konchar poszedł do Houston, więc wybierasz z @MarcusCamby jeszcze raz. To jak to w końcu jest? Wiadomość PM istniała czy nie?;) W temacie draft nie było żadnych poprawek CPU picku na Konchara @julekstep @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 znowu qcina chca przekręcić, wstydzcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 12 minut temu, Cichy napisał(a): To jak to w końcu jest? Wiadomość PM istniała czy nie?;) W temacie draft nie było żadnych poprawek CPU picku na Konchara @julekstep @kuba2419 Problem jest taki że napisałem julkowi w temacie który on skasował u siebie jakiś czas temu i nie widzi tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 15 godzin temu, julekstep napisał(a): nic takiego nie dostałem... Co to jest 'opcja Krzema'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 (edytowane) 16 minut temu, Pablo81 napisał(a): Co to jest 'opcja Krzema'? NIE CHCECIE WIEDZIEĆ 32 minuty temu, Cichy napisał(a): To jak to w końcu jest? Wiadomość PM istniała czy nie?;) W temacie draft nie było żadnych poprawek CPU picku na Konchara @julekstep @kuba2419 no ja nic nie dostałem - widać jest błąd na forumku że jak 2 osoby mają na PW swój wątek i osoba X ten wątek u siebie usunie (bo czyści skrzynkę) to potem jak Y coś w tym wątku napisze to u X nie tworzy się wątek na nowo (jak imho powinno) i nic nie dostaje (żadnych powiadomień etc.) imho błąd systemu i powinien draft nieruszony iść dalej (szczególnie że tutaj rozmawiamy o 2nd rounderze z 70 potencjału lol), ale jak widać komisze ostatnio lubują się w tworzeniu precedensów dla takich rzeczy z dupy (wczoraj Muscala, dziś Konchar a jutro będę dostawał pierdylion zgłoszeń o reasumpcje bo 'KRZEMO I KUBA też tak kiedyś coś!') Edytowane 26 Lutego 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Czy ten temat SimBasket to ta słynna spółdzielnia komiszów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 1 minutę temu, LAF napisał(a): Czy ten temat SimBasket to ta słynna spółdzielnia komiszów ? Tak To tam Krzemo zrobil 4peat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 27 minut temu, kuba2419 napisał(a): Problem jest taki że napisałem julkowi w temacie który on skasował u siebie jakiś czas temu i nie widzi tego postu. no nie dostał i co poradzisz, ale Qcin dobry kolega bankowo ci da po taniosci tego karczocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi