MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Przed 20 ja na pewno nie wybiorę, bo jeszcze nawet nie widziałem jak bardzo Julek swoimi poprawkami spieprzył idealny draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 52 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Robin Lopez, Jonas Valančiūnas i TY Lawson dostępni. wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 53 minuty temu, julekstep napisał(a): wyczyść skrzynkę nie dotyczy Orlando * Kuba zapomniał dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): wyczyść skrzynkę Juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 @kolader zostały jakieś 3-4h do autopicku jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Negocjuję ten pick, więc cierpliwości. Może być że przeciągnie się to do rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 1 godzinę temu, Roger napisał(a): Negocjuję ten pick, więc cierpliwości. Może być że przeciągnie się to do rana. To kupisz autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Pick oczywiście jak Mati potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 dobra ruchy z tym draftem bo nuda w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 W dniu 21.02.2024 o 13:39, julekstep napisał(a): wyczyść skrzynkę W dniu 21.02.2024 o 15:10, kuba2419 napisał(a): Juz ten to zawsze zrobi co Lulek przykaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 No @Koelner ma rację i do tego przerwa reprezentacyjna i meczów Anwilu brak Kolejny wybiera 23 h , jeden pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Ehh gdyby każdy tak szybko draftowal jak @Qcin_69 i @Alonzo czy @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Ruszyla maszyna w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Nadrobiliśmy ze 3 dni w ciągu 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Mam #22, #24, #25, # 27, #28, # 31 i ograniczoną liczbę slotów (biorąc pod uwagę również przyszły draft), więc chętnie zrobiłbym trade-up lub skonsolidował jakoś te wybory w jakimś graczu. Definicja jak przespać temat i zostać z ponadliczbowa ilością wyborów. Zachęcam partnerów biznesowych do pewnego eksperymentu z obserwowaniem jak takie assety zamieniają się wartość bliska minusowej tak dla żartu i ożywienia gry jako takiej. Co zrobić? Wystarczy nie odbierać Pm do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Definicja jak przespać temat i zostać z ponadliczbowa ilością wyborów. Zachęcam partnerów biznesowych do pewnego eksperymentu z obserwowaniem jak takie assety zamieniają się wartość bliska minusowej tak dla żartu i ożywienia gry jako takiej. Co zrobić? Wystarczy nie odbierać Pm do czasu Nie wiem, czy udało się przeczytać ze zrozumieniem? Mam jednak pewne wątpliwości, ponieważ w nawiasie wyraźnie jest napisane, że slotów może zabraknąć dopiero po następnym drafcie. A sezon dla operatywnego GM to aż nadto. W mojej opinii ciężko jest tu mówić o "przespaniu tematu", a post ten mógłbym przy odrobinie złej woli uznać za drobną złośliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Potężna złośliwość. Nic drobnego nie miałem na myśli. I wiesz ze nie weźmiesz 6 ekstra rookasow do gry. Następny sezon nie ma nic do rzeczy. Nie gram wiec moja krytyka może być odebrana jako obiektywna bo nic nie zyskuje na tym. Ot taka oczywista myśl w eter. Bym jakiegos leszcze wymian nie podgryzał ale Ciebie chętnie ruszę bo taktycznie słabo to rozegrałes. Sam wiesz ze czekanie aż do teraz z takim nietypowym towarem nie jest dobrym planem gm. Sam byś krytykował jakby to ktoś inny zrobił. I byłbyś pierwszy aby skorzystać. Tekst o tym drafcie za rok to tylko zasłona dymna bo byś musiał kogos wywalić aby zrobić miejsce. Sam sobie robisz przecenę. Zamiast mieć w sklepie wódkę piwo i ketchup masz tylko musztardę W zakresie wymian widzisz sporo wiec nie wierze ze sam tego nie widzisz Jezeli nie można skrytykować Az tak skrajnej niedogodności to co tu można krytykować? I nie jest tak ze zdradzam jakieś tajemnice. Widza to wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Potężna złośliwość. Nic drobnego nie miałem na myśli. I wiesz ze nie weźmiesz 6 ekstra rookasow do gry. Następny sezon nie ma nic do rzeczy. Nie gram wiec moja krytyka może być odebrana jako obiektywna bo nic nie zyskuje na tym. No ja wezmę 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): No ja wezmę 9 Nikt bogatemu nie zabroni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Nikt bogatemu nie zabroni. Nie jestem bogaty Spłacam Kirilenkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi