Skocz do zawartości

Trade Deadline 2024

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, airmax napisał(a):

Ale z Ciebie pan maruda

Obecnie największa polskojęzyczna grupa na FB ma 47k użytkowników, a tweety tej pani z plotkami generują +/- 2-3k odsłon (na samym twitterze) także nie śmieszkuj tu z grupą docelową 10 osób :P

Aight, w takim razie przepraszam Marte Loze NBA.

Z plotkami trejdowymi w NBA jest o tyle ciekawie, ze sposrod 10 roznych plotek 10 osob moze zupelnie inaczej poukladac ktore z nich uznaja za najbardziej interesujace - jedni beda sledzic najwieksze nazwiska, inni tylko swoje ulubione druzyny/graczy, a jeszcze inni konkretnych zawodnikow pod fantasy. Takze wbrew pozorom to jest trudna sztuka dobranie zrodla do sledzenia i jesli ktos sie wstrzelil w gusta paru tysiecy to cos robi dobrze.

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

jakby tak podcinać każdemu skrzydła na starcie to byśmy czytali dalej telegazetę a Juc nie byłby w NBA 

Akurat RaJu z tego co wiemy, był na niszowym forum o NBA twórcą różnych oryginalnych treści, za które był nieraz krytykowany, co jak widać wyszło mu później na dobre i pewnie pozwoliło zrobić światowa karierę. Dzisiaj powinien raczej podziękować niektórym chłopakom tutaj, że już samym na starcie tej przyszłej kariery go w pewnych sprawach uświadomili.🙃

53 minuty temu, rw30 napisał(a):

jest nudne trade deadline ale dzięki dobremu podejściu userów e-NBA wątek o trade deadline ma się bardzo dobrze, w tym miejscu pozdrawiam Martę z LożyNBA bo bez niej nie byłoby tej dyskusji!!! :P 

A już się spodziewałem, że takiego Bridgesa nagle gdzieś przehandlowali albo inny czort. Narobili tylko smaka.

4 minuty temu, vero1897 napisał(a):

Akurat RaJu z tego co wiemy, był na niszowym forum o NBA twórcą różnych oryginalnych treści, za które był nieraz krytykowany, co jak widać wyszło mu później na dobre i pewnie pozwoliło zrobić światowa karierę. Dzisiaj powinien raczej podziękować niektórym chłopakom tutaj, że już samym na starcie tej przyszłej kariery go w pewnych sprawach uświadomili.🙃

A już się spodziewałem, że takiego Bridgesa nagle gdzieś przehandlowali albo inny czort. Narobili tylko smaka.

I o tym pisałem. Korekty a nie sugestia ze nie warto tego robić bo są angielskojęzyczne źródła.  

10 minut temu, ignazz napisał(a):

I o tym pisałem. Korekty a nie sugestia ze nie warto tego robić bo są angielskojęzyczne źródła.  

A tego co dokładnie wtedy radzili Rafałowi i co on sam pisał to nie wiem a szkoda bo chętnie byśmy pewnie poczytali.

A tutaj to @Reikai nic złego przecież nie napisał, a że sporo osób czeka na jakieś nowinki to powstał z nudy cały ten offtop.

4 minuty temu, josephnba napisał(a):

Malo mnie twoje podziękowania obchodzą ale spoko 

Przecież  tylko symetrycznie nawiązałem do Twoich ukłonów w moją stronę z innego wątku. Pewnie zapomniałeś .

W dniu 5.02.2024 o 11:37, DRKnapisał(a):

Who knows?

Kategorycznie nie stwierdziłbym tego (choć z pewnością kibicowanie ostatnimi laty Tłokom można pewnie zaliczyć do jakiejś odmiany łagodnego masochizmu). Ale patrząc z boku na moich adwersarzy (tj fanów MJ i spółki) z lat 90 . to teraz prawie żodyn koszykówką się nie interesuje. A ja nie dość, że wciąż wierny temu samemu klubowi, to jeszcze dołączając do tego forum staram się rozwijać horyzonty.

Dzięki za potwierdzenie;)

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Trade talks between the Hawks and Pelicans on Dejounte Murray could potentially escalate today into an agreement, per

(https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-woj-pod/id1470466331?i=1000644595104). New Orleans is trying to acquire Murray and Onyeka Okongwu in the same deal.

I to mnie sie podoba

Go Griff

2 minuty temu, LAF napisał(a):

Pomysl może czy clippers będą chcieli zrobić buyout żeby wzmocnił rywali z zachodu, trochę zdrowego rozsądku by się tu przydało marzycielu

7 minut temu, LAF napisał(a):
Cytat

The roadblock in this scenario is Tucker would be unlikely to forego the remainder of the 3-yr, $30 million dollar contract he signed with the Philadelphia 76ers in the summer of 2022.