Skocz do zawartości

ATF POLSKA EKSTRAKLASA

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

odbijając pytanie- co z tym okresem Niedzielana po powrocie z Holandii? 

Bo brzmi to trochę jak podwójny standard w opiniowaniu- Niedzielan miał np. kozackie 1,5 roku gry w ekstraklasie i 7 lat tragicznych, czyli jak mamy jego wartość określać? 

Pytam zupełnie poważnie, bo mi to trochę nie pasuje do tego jak oceniasz niektórych z graczy

Słucham? Ty oglądałeś w ogóle Niedzielana w Koronie czy Ruchu Chorzów? 

Nawet ten okres w Wiśle niedoceniany, a już na pewno nie tragiczny. 

Widzę wchodzi propaganda po własnych słabych pickach. 

9 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

odbijając pytanie- co z tym okresem Niedzielana po powrocie z Holandii? 

Bo brzmi to trochę jak podwójny standard w opiniowaniu- Niedzielan miał np. kozackie 1,5 roku gry w ekstraklasie i 7 lat tragicznych, czyli jak mamy jego wartość określać? 

Pytam zupełnie poważnie, bo mi to trochę nie pasuje do tego jak oceniasz niektórych z graczy

Dlatego ja chciałem brać konkretne lata. A tak jak oceniać Carlitosa z ostatniego pobytu w Legii, Brożka z broniącej się przed spadkiem Wisły, Kuciaka z końcówki przygody z Lechią, czy właśnie Arka przed wyjazdem czy później w ŁKS. 

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Było ustalone, że bierzemy graczy w zamyśle w momencie ich najlepszego peaku, a ten Malarz miał nie wiem czy nie najlepszy ze stawki

Gdzie tak jest napisane, ustalone? 

Teraz, The Game 85 napisał(a):

Dlatego ja chciałem brać konkretne lata. A tak jak oceniać Carlitosa z ostatniego pobytu w Legii, Brożka z broniącej się przed spadkiem Wisły, Kuciaka z końcówki przygody z Lechią, czy właśnie Arka przed wyjazdem czy później w ŁKS. 

Też byłem za konkretnymi latami. 

3 minuty temu, The Game 85 napisał(a):

Niby czemu ma nie wybierać? Dla mnie to tylko zabawa i czy dołączy teraz czy później nie robi żadnej różnicy.

Wężyk powinien zrobić przynajmniej kółko. A nie PM wchodzi i nagle zupełnie zbiega bieg zabawy. 

Przed chwilą był ATF NAJ i też dołączyłem w trakcie, ale swoje picki podałem jak WSZYSCY wybrali. 

Edytowane przez MarcusCamby

7 minut temu, The Game 85 napisał(a):

Niby czemu ma nie wybierać? Dla mnie to tylko zabawa i czy dołączy teraz czy później nie robi żadnej różnicy.

nie dla wszystkich jest to zabawa xD 

Zapominasz, że dla niektórych takie atfy są bardzo osobiste :)

Teraz, P_M napisał(a):

Easy panowie, nie chcę wbijać teraz jedynie co to po wszystkich waszych pickach spróbować jakiś team zebrać, bo mam wrażenie, że z racji,że ja bardziej patrzę na przełom 90/00 to trochę picków ciekawych mogę tu wrzucić:)

od 00/01 sezonu to idzie ;)

• Reikai odpiął/ęła ten temat