Skocz do zawartości

ATF POLSKA EKSTRAKLASA

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Moim zdaniem żaden się już do TOP5 nie zbliży poziomem.

a dla mnie to jest najmniej istotna pozycja w zabawie, co z tego, że masz Boruca jak ci wjedzie na chatę Żuraw lub Traore (przykładowo)

co innego jakby był to format jakiegoś turnieju

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 minuty temu, Sewer napisał(a):

4a90c3cf4f75b_o_large.jpg

Co wy wiecie o bramkarstwie futbolowym...

wątpię że to jakikolwiek spoiler, post humorystyczny!!

Na zawsze zapamiętam, jak oddał Widzewowi wicemistrzosto, gdy Legia z Widzewem grali w ostatniej kolejce derbowe mecze o wicemistrza i eliminacje CL po wykluczeniu Wisły.

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a dla mnie to jest najmniej istotna pozycja w zabawie, co z tego, że masz Boruca jak ci wjedzie na chatę Żuraw lub Traore (przykładowo)

No Wisła Kraków też tak myślała katując Angelo Hughesa, który pozbawił ją najpiękniejszych historii i nie wygrał jej, ani jednego meczu.

Nie ma mistrzowskich drużyn bez wielkich bramkarzy. Ja przynajmniej nie pamiętam od czasu Wisły, która miała ogromną dominacje kadrową mistrza Polski z średnim bramkarzem.

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

No Wisła Kraków też tak myślała katując Angelo Hughesa

tak samo nikt nie wybierze Fabiniaka (z mojego miasta btw) czy Cabaja (choć ten całkiem solidny albo innego Pawełka

nie rozumem argumentu, serio tak jak pisał Brave zostało bramkarzy dla wszystkich lub niemal wszystkich

i to też powinniśmy się cieszyć, że nam @The Game 85 jednego z dużych nazwisk nie podjebał jeszcze

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie rozumem argumentu, serio tak jak pisał Brave zostało bramkarzy dla wszystkich lub niemal wszystkich

i to też powinniśmy się cieszyć, że nam @The Game 85 jednego z dużych nazwisk nie podjebał jeszcze

Obrońców czy środkowych pomocników też nie zabraknie dla nikogo. Serio, Smoku? :D

Tylko, że moim zdaniem łatwiej o gracza zbliżonego impactem do Sobolewskiego i Jodłowca w tym momencie niż do Kuciaka czy Muchy :)

10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tylko że tu Żuraw i Traore nie będą się mierzyć z jakimiś randomowymi obrońcami ale z najlepszymi obrońcami ostatnich 25lat ;) 

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Obrońców czy środkowych pomocników też nie zabraknie dla nikogo. Serio, Smoku? :D

Tylko, że moim zdaniem łatwiej o gracza zbliżonego impactem do Sobolewskiego i Jodłowca w tym momencie niż do Kuciaka czy Muchy :)

+1, ale pańskie oko smoka tuczy! 

Totalnych dominatorów na swoich pozycjach nie było zbyt wielu w tej lidze, wszędzie jest porównywalny poziom czołowych graczy przecież.. będą się liczyć detale a klasowy bramkarz to absolutne minimum, przykład Hughesa bardzo trafny zresztą, a to że ci którzy nie wybrali bramkarza teraz próbują ich wartość zaniżyć to chyba nie jest specjalne zaskoczenie? 

9 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

tylko że tu Żuraw i Traore nie będą się mierzyć z jakimiś randomowymi obrońcami ale z najlepszymi obrońcami ostatnich 25lat ;) 

to prawda, niemniej wciąż uważam, że ostatecznie bramkarz z okolic top10 nie obniży znacząco wartości bardzo dobrego składu i na odwrót bramkarz wybitny nie podratuje gorszego

choć to takie tam moje rolandowanie, jak wszystko zreszto :P

8 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Tak... Ktos tu buduje defensywnego juggernaut'a? xD

a to też inna kwestia, jeden stoper i elo do 10 rundy :D

8 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

dowiesz się za dwa picki, póki co uważam że trio Boruc-Arboleda-Wasilewski to najsilniejszą defensywa w tej grze- a kolejne dwa wybory również będą obrońców 

w takim razie Ljuboja niech już teraz nasika do kubeczka

będziemy powtarzać co rundę

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a to też inna kwestia, jeden stoper i elo do 10 rundy :D

w takim razie Ljuboja niech już teraz nasika do kubeczka

będziemy powtarzać co rundę

na razie ma towarzystwo Meliksona i Mierzejewskiego, myślę że nie narzeka, a mam kilku sleeperow do ataku jeszcze dla niego :~ 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

dowiesz się za dwa picki, póki co uważam że trio Boruc-Arboleda-Wasilewski to najsilniejszą defensywa w tej grze- a kolejne dwa wybory również będą obrońców 

Ta juz widze oczami wyobraźni tą druzyne w grze.... niczym Wloskie Cattenacio...

• Reikai odpiął/ęła ten temat