Braveheart22 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 (edytowane) Oficjalnie. Do jutra 1/4. Do środy będzie 1/2. I potem do niedzieli o medale. ... Halo @agresywnychomik, atakuj delikwentów, co nie głosują Edytowane 1 Lutego 2025 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 @Braveheart22 mordo dawaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 (edytowane) 4 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): @Braveheart22 mordo dawaj.... MarcusCamby, LBS, Braveheart awans (potężnym stosunkiem głosów) xd A tu: @LeweBiodroSmoka lub @ignazz pierwszy z Was rozstrzyga pojedynek DRK-Chomik! Edytowane 6 Lutego 2025 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 @agresywnychomik z przodu ma chyba najlepszy zestaw w naszej grze. To powinno zadecydować bo w naszej kopanej nie wierzę aby stworzyć monolit z tyłu więc przy tak fantastycznym zestawieniu obu zespołów przepycham gryzonie. Darki zrobił świetny skład i doceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 5 minut temu, ignazz napisał(a): @agresywnychomik z przodu ma chyba najlepszy zestaw w naszej grze. To powinno zadecydować bo w naszej kopanej nie wierzę aby stworzyć monolit z tyłu więc przy tak fantastycznym zestawieniu obu zespołów przepycham gryzonie. Darki zrobił świetny skład i doceniam. W sensie Pekhart to ten mega grajek? Czyli awans: LBS, MarcusCamby, Braveheart, Agresywnychomik Jutro ogarnę losowanie (a chomik założy tematy, dobrze mu poszło ostatnio, za co jestem wdzięczny;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 10 minut temu, Braveheart22 napisał(a): W sensie Pekhart to ten mega grajek? Czyli awans: LBS, MarcusCamby, Braveheart, Agresywnychomik Jutro ogarnę losowanie (a chomik założy tematy, dobrze mu poszło ostatnio, za co jestem wdzięczny;)) Niech będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Niech będzie. Ty chyba masz do mnie farta bo chyba to nie pierwszy awans czy myli mi się? Czytam opisy i w takiej zabawie nie ma punktów za nick ale tu chyba coś już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Ty chyba masz do mnie farta bo chyba to nie pierwszy awans czy myli mi się? Czytam opisy i w takiej zabawie nie ma punktów za nick ale tu chyba coś już było. Na @ignazz u do Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 Pary: LBS vs MarcusCamby chomik vs Braveheart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 15 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Niech będzie. Możesz działać w wolnej chwili. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 7 minut temu, julekstep napisał(a): Pary: LBS vs MarcusCamby chomik vs Braveheart Kiepskie losowanie. Przedwczesny finał w półfinale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 19 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Kiepskie losowanie. Przedwczesny finał w półfinale. Dokładnie, też myślałem że zagram z Braveheartem o złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 kiedy jest mój mecz z Cambym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 26 minut temu, Qcin_69 napisał(a): kiedy jest mój mecz z Cambym? Podobno half time tegorocznego all stars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi