Braveheart22 Opublikowano 20 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ty mordo lepiej dokończ naszą polską Ligę Mistrzów, bo inaczej nikt szanowany Ci kapelusza nie uchyli! Panowie, musimy to dokończyć, nawet w pięciu. Inaczej @MarcusCamby nie wybaczy Trzeba rozstrzygnąć remis między Erniem a Chomikiem, a potem od ćwierćfinałów to już z górki #polskakopanareaktywacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 28 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Panowie, musimy to dokończyć, nawet w pięciu. Inaczej @MarcusCamby nie wybaczy Trzeba rozstrzygnąć remis między Erniem a Chomikiem, a potem od ćwierćfinałów to już z górki #polskakopanareaktywacja @ignazz dajesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 19 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @ignazz dajesz xD Coś nie mogę się przebić przez te 53 strony. Poczytam temat i jutro dam znać Najlepiej jakbyście wkleili na górę swoje składy i opisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Coś nie mogę się przebić przez te 53 strony. Poczytam temat i jutro dam znać Najlepiej jakbyście wkleili na górę swoje składy i opisy Grupa D Tam są opisy. Grupa jest 3 osobowa podaj plz finalną kolejność w grupie według Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 (edytowane) Uwaga, znalazłem notatki. Oficjalne tabele grup: Grupa A 1. MarcusCamby (śr.gł. = 1.43) - Awans 2. Pablo81 (śr.gł. = 1.71) - Awans 3. LAF (śr.gł. = 2.86) - Odpada 4. P_M (śr.gł. = 4.00) - Odpada *Ilość ważnych głosów = 7 (Braveheart, Chomik, Qcin, LBS, Ernie, TheGame, DRK) Grupa B 1. Braveheart22 (śr.gł. = 1.00) - Awans 2. Qcin_69 (śr.gł. = 2.29) - Awans 3. jack (śr.gł. = 2.71) - Odpada *ilość ważnych głosów = 7 (Chomik, Marcus, LBS, Ernie, TheGame, DRK, Pablo) Grupa C 1. DRK (śr.gł. = 1.57) - Awans 2. Sewer (śr.gł. = 1.71) - Awans 3. TheGame85 (śr.gł. = 2.71) - Odpada *ilość ważnych głosów = 7 (Qcin, Chomik, Braveheart, Marcus, LBS, Ernie, Pablo) Grupa D 1. LeweBiodroSmoka (śr.gł. = 1.67) - Awans 2/3. agresywnychomik/Ernie (śr.gł. = 2.17) - Awans/Odpada 3.??? *ilość ważnych głosów = 6 (Qcin, Marcus, TheGame, DRK, Pablo, Braveheart) *niestety grupa nie jest rozstrzygnięta edit: Grupa D 1. LeweBiodroSmoka (śr.gł. = 1.57) - Awans 2. agresywnychomik (śr.gł. = 2.14) - Awans 3. ernie9005 (śr.gł. = 2.29) - Odpada *ilość ważnych głosów = 7 (Qcin, Marcus, TheGame, DRK, Pablo, Braveheart, Ignazz) *grupa śmierci rozstrzygnięta ... Rozstawieni przed losowaniem 1/4: @MarcusCamby @Braveheart22 @DRK @LeweBiodroSmoka Nierozstawieni: @Pablo81 @Qcin_69 @Sewer @agresywnychomik *zasady losowania są takie, że na swojego grupowego rywala można ewentualnie trafić dopiero w finale/meczu o 3 miejsce. ... @Sewer wyrażasz chęć wznowienia zabawy jak inni i będziesz uczestniczył dalej? Edytowane 20 Stycznia 2025 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 1.Lewy 2.Chomik 3. Ernie @LeweBiodroSmoka @agresywnychomik @ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 @MarcusCamby przycisnij plz szefa bo chyba tylko Ciebie się obawia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 PARY: Braveheart vs Pablo MarcusCamby vs qcin DRK vs Chomik LBS vs Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 @agresywnychomik @MarcusCamby zadowoleni? Btw, byłby ktoś tak miły i pomógł z założeniem tematów? Bo jestem przynajmniej do soboty bez kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 12 minut temu, julekstep napisał(a): PARY: MarcusCamby vs qcin przedwczesny Finał Przyjacielu @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): przedwczesny Finał Przyjacielu @MarcusCamby Wrzucisz grafikę ze składem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Wrzucisz grafikę ze składem? rozumiem, że jak nie zobaczysz koszulek to popiszesz się ekspertyza jak w przypadku pary z Julkiem w Premiership! Zrób tematy bo ja już nie pamiętam jaki tam skład mam (poza tym, że najlepszy, to reszty nie pamiętam!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): rozumiem, że jak nie zobaczysz koszulek to popiszesz się ekspertyza jak w przypadku pary z Julkiem w Premiership! Zrób tematy bo ja już nie pamiętam jaki tam skład mam (poza tym, że najlepszy, to reszty nie pamiętam!) W sumie to wyszło, że ledwo awansowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Teraz, Braveheart22 napisał(a): W sumie to wyszło, że ledwo awansowałeś. jak Portugalia w 2016! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 (edytowane) fajna sprawa z reaktywacjo tego ATFa, ciekawe czy znów odpadnę głosami tych zadyganych Edytowane 23 Stycznia 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zrobiłem ćwierćfinały, (dziecko chore i nie chce spać ) graficzki poprosimy i gotujemy przeciwników w odpowiednich tematach xD Powodzenia wszystkim nawet @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Braveheart22 do kiedy głosujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 29 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2025 13 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): @Braveheart22 do kiedy głosujemy? Myślę, że do piątku warto byłoby coś ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2025 7 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Myślę, że do piątku warto byłoby coś ruszyć. @MarcusCamby@DRK @LeweBiodroSmoka@Qcin_69 @Pablo81 @Sewer @ignazz Słyszeli co szef zaordynował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2025 Słyszu, do piątku coś wymodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi