Qcin_69 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Dzieki za propsowanie Janusza Gola Janusz po Moskwie zawsze w naszych sercach + to bardzo solidny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 @LeweBiodroSmoka ukradł mi pick : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): @LeweBiodroSmoka ukradł mi pick : / Tak gleboko w drafcie to juz trzeba z Lecha brać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Tak gleboko w drafcie to juz trzeba z Lecha brać xD Kolega za Wisłą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 21 minut temu, LAF napisał(a): Kolega za Wisłą ? Tak, Płock, Kraków, Grudziąc TYLKO WISŁA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 10 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Tak, Płock, Kraków, Grudziąc TYLKO WISŁA. a masz spersonolizowaną maczetę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 O kolejny zdrajca wzięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a masz spersonolizowaną maczetę? Nie, nazwy miast zmieniają się w zależności jak pada swiatlo na głownie, stal damasceńska - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): O kolejny zdrajca wzięty Hazardzistów też sporo i imprezowiczów-alkoholików! Ale nie o to chodzi w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 @Sewer pierwszy zawodnik ktorego googlowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 jesteśmy już koło setki a tu nie poszło kilka grubych (czasem niemal dosłownie) nazwisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jesteśmy już koło setki a tu nie poszło kilka grubych (czasem niemal dosłownie) nazwisk Właśnie dlatego chcę na koniec gry dołączyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, P_M napisał(a): Właśnie dlatego chcę na koniec gry dołączyć xD ale wiesz, że pickujemy jeszcze trzech na ławkę? to serio zostaną trochę ochłapy, nawet jak na tą ligę* *w sumie to nie ma sensu co napisałem :V Edytowane 18 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale wiesz, że pickujemy jeszcze trzech na ławkę? Spoko,nie muszę ich wystawiać do gry xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) 48 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @Sewer pierwszy zawodnik ktorego googlowalem Myślę że dosyć znana postać polskiej ekstraklasy ale wybaczam! Pasuje mi do układanki Edytowane 18 Grudnia 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Teraz, Sewer napisał(a): Myślę że dosyć znana postać polskiej ekstraklasy ale wybaczam! może i znana, ale zaskakująco szybko wybrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): może i znana, ale zaskakująco szybko wybrany Miałem jeszcze dwóch kandydatów na to miejsce, właściwie nad tym wyborem zastanawiałem się chyba najdłużej o dziwo i mimo braku sukcesów w porównaniu do ww. postawiłem na niego.Do każdego z tego trio można by mieć inne zarzuty a na coś trzeba było postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Tylu piłkarzy Legii już poszło więc wybrałem ulubionego gracza, który nigdy w Legii nie zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Ediego nawet spotkałem kiedyś w galerii, absolutna legenda Portowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 W dniu 17.12.2023 o 22:28, LeweBiodroSmoka napisał(a): byłem na stadionie też mocno niespełniony gościu Tu był spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi