Braveheart22 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Tomasz "99" Wieszczycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Po Pekharcie, Jędrzejczyku i Tomku Kłosie, wreszcie jakiś dobry pick Hamtaro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Tomasz "99" Wieszczycki Jest ktoś kto tu Wieszcza nie lubi? Lider mojego zaspołu, "8", el capitano. Bez niego mój udzial w tej zabawie byłby niekompletny. Edytowane 17 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 10 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jest ktoś kto tu Wieszcza nie lubi? jako ekspert straszne ciepłe kluchy reszty grzechów nie pamiętam przyszywany ojciec Sebka Mili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): jako ekspert straszne ciepłe kluchy reszty grzechów nie pamiętam przyszywany ojciec Sebka Mili Dlatego jak mi @jack Sebka ordynarnie podpi**** to się troszeczke uniosłem przed ekranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 27 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Tomasz Wieszczycki (c) @LeweBiodroSmoka Ułłaaa! Dobry pick. Największy steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 niezły c***ek z Ciebie Ernie, drugi raz mi zabierasz wybór.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ułłaaa! Dobry pick. Największy steal. Jednak Niedzielan większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Jednak Niedzielan większy. Mój krajan, ale jednak mało strzelał. Fajny wiatr robil, ale bramek mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ułłaaa! Dobry pick. Największy steal. Nie no za XXI wiek to chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Nie no za XXI wiek to chyba nie. Nawet za XXI wiek i to potwierdza jego klase w każdym aspekcie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Jednak Niedzielan większy. na pewno dość późno poszedł, ale też nie bez powodu, sporo dadzą tutaj puchary 7 minut temu, P_M napisał(a): Nie no za XXI wiek to chyba nie. zdecydowanie, Wieszczu z mistrzowskich Polonii i ŁKSu to inna półka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Nie no za XXI wiek to chyba nie. No fakt. Ale grajek był topka. Mimo, że ekslegionista, to spory sentyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Mój krajan, ale jednak mało strzelał. Fajny wiatr robil, ale bramek mało. To obserwowanie ratio zupełnie Cię zepsuło Napastnik to nie tylko strzelanie goli, zwłaszcza że do roli egzekutora mam Robaka Piękny ficik Ogólnie Pablo myślę zgoda, że prowadzimy obecnie w power rankingach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Jednak Niedzielan większy. odważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Nawet za XXI wiek i to potwierdza jego klase w każdym aspekcie gry. Wiesz, sympatie sympatiami, ale on w prime do kadry się nie łapał, a jednak w 90's sporo z ekstraklasy ich było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nawet za XXI wiek i to potwierdza jego klase w każdym aspekcie gry. imo z mistrzostwem w Polonii poszedłby w top30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): To obserwowanie ratio zupełnie Cię zepsuło Napastnik to nie tylko strzelanie goli, zwłaszcza że do roli egzekutora mam Robaka Piękny ficik Ogólnie Pablo myślę zgoda, że prowadzimy obecnie w power rankingach Niedzielan ogólnie bardzo ogarnięty. Że swojej kariery wyciągnął maxa. Pamiętam ten Groclin, jak się uzupełniali z XXX. Świetny duet. Pamiętam jak co weekend siedziałem przed Polsatem ma meczach NEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Ogólnie Pablo myślę zgoda, że prowadzimy obecnie w power rankingach u mnie jesteś 4-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Pamiętam ten Groclin, jak się uzupełniali z XXX nie daj się @Qcin_69 tym razem wyprzedzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi