P_M Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 @BMFbędzie dziś gala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 11 minut temu, P_M napisał(a): @BMFbędzie dziś gala? Nie mam dalej głosów od 4-5 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) 30 minut temu, BMF napisał(a): Nie mam dalej głosów od 4-5 osób. dawaj ich nicki w sensie @Qcin_69 i kto jeszcze? zrobimy im WALK OF SHAME! Edytowane 22 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 LBS, Sylvinho, Reikai, Qcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): LBS, Sylvinho, Reikai, Qcin Spółdzielnia bojkotuje! Dobra, wieczorem wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): Spółdzielnia bojkotuje! Dobra, wieczorem wrzucę Liczycie teraz jak głosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 22.12.2023 o 20:55, BMF napisał(a): LBS, Sylvinho, Qcin Mysle ze można robić gale, koledzy (za duzo powiedziane ) nie wysłali do tej pory to już nie wyślą, czas na wszelkie świąteczne cuda juz minął. Ustal prosze tak jak Ci odpowiada czas i kończmy to. Edytowane 26 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Podstawowe pytabje Czy Reikai to homoseksualista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 11 minut temu, julekstep napisał(a): Podstawowe pytabje Czy Reikai to homoseksualista? Toc ja wyslalem glosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 7 minut temu, Reikai napisał(a): Toc ja wyslalem glosy Nie o to pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 25 minut temu, julekstep napisał(a): Podstawowe pytabje Czy Reikai to homoseksualista? Zoofil - #Dereszowskapamietamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Robić gałę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Przeliczyłem głosy jak już nikomu innemu się nie chciało Wyszło mi, że wygrałem Dziękuję pokonanym za zabawę, do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 A może by tak niegłosujących wyrzucić z rankingów w ogóle?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, BMF napisał(a): A może by tak niegłosujących wyrzucić z rankingów w ogóle?... Moze być ale chyba fajniej miec wiecej danych. Dla mnie tak i tak jest ok nie bede za @LeweBiodroSmoka umierał. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 32 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Moze być ale chyba fajniej miec wiecej danych. Dla mnie tak i tak jest ok nie bede za @LeweBiodroSmoka umierał. miałem w robocie zagłosowane na prawie połowę kategorii, potem na święta nie było mnie w domu przy kompie, same teledyski to ponad godzina jak chcesz to dobrze zrobić, wolałem nie głosować niż wciskać randomowo cyferki jak poczekacie do jutra to wyślę bez dwóch-trzech kategorii, może więcej, a jak nie to mogę być pominięty, szkoda, ale takie życie u mnie z tymi opisami etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 1 godzinę temu, BMF napisał(a): A może by tak niegłosujących wyrzucić z rankingów w ogóle?... Po prostu to zakończmy. Brak głosu, brak miejsca i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Ja mam prawie wszystko skończone. Zostały mi chyba ze 4 kategorie także pewnie w ciągu godziny mogę wszystko podesłać. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Dzisiaj o 21. ogłoszenie wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 dobra mam blisko to pojadę do roboty i stamtąd wyślę stary rok, nowy ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi