BMF Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) OPISY (można, ale nie trzeba tutaj): GŁOSY @agresywnychomik @LeweBiodroSmoka @fluber @Gregorius @DLT_Braddock @RappaR @DRK @jack @julekstep @P_M @Pablo81 @ignazz @mac @Sylvinho. @Reikai @Qcin_69 @karl @MarcusCamby Nie wiem kto spośród nie-uczestników komentował: @LAF @Kily @lorak @ely3 i inni. Dla grających: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mEnzyAG01TZ309n12Q1szu0YimVrywJO/edit?usp=sharing&ouid=106469810346077409630&rtpof=true&sd=true Niech każdy sprawdzi swoje wybory, zostały wpisane tak jak w temacie draftowym. Dla niegrających: W każdej zakładce jest wolna kolumna, tam wpisujecie nick i głosy. Tradycyjnie: Będę wdzięczny jak poświęcicie kilka minut i zastosujecie się do poniższej instrukcji (żebym mógł z Waszymi głosami zrobić Ctrl-C -> Ctrl-V): 1. Pobieracie arkusz w Excelu. 2. Uzupełniacie pod swoim nickiem każdą kategorię (głosy moje przykładowe żebyście widzieli, że ma wyjść Wam suma 190), niczego innego nie ruszacie. 3. Wstawiacie plik na jakiegoś files.fm i wysyłacie mi na PW/odsyłacie na maila, ja sobie pobieram i dzięki temu w minutę kopiuję Wasze głosy. Tym razem nie piszcie, że macie chorom curke i nie macie Excela pls. ;] Głosy do 20.12.2023. Edytowane 12 Maja 2024 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Głosy, które mam: @fluber, @Gregorius, @DLT_Braddock, @RappaR, @jack, @julekstep, @Pablo81@karl Głosy, które są do poprawy: @LAF, nie możesz tak zagłosować, tj. np. wrzucić na 19 miejsce pięciu typów, żeby Ci się tiery zgadzały. Poszereguj to jak człowiek. @RappaR - popraw. @MarcusCamby - jeszcze raz musisz wysłać, bo nie działa link. Głosy, których nie mam: @agresywnychomik @LeweBiodroSmoka @DRK @P_M @ignazz @mac @Sylvinho. @Reikai @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 16 minut temu, BMF napisał(a): Głosy, które mam: @fluber, @Gregorius, @DLT_Braddock, @RappaR, @jack, @julekstep, @Pablo81@karl Głosy, które są do poprawy: @LAF, nie możesz tak zagłosować, tj. np. wrzucić na 19 miejsce pięciu typów, żeby Ci się tiery zgadzały. Poszereguj to jak człowiek. @RappaR - popraw. @MarcusCamby - jeszcze raz musisz wysłać, bo nie działa link. Głosy, których nie mam: @agresywnychomik @LeweBiodroSmoka @DRK @P_M @ignazz @mac @Sylvinho. @Reikai @Qcin_69 Ja jestem w trakcie tworzenia. @LAF jak masz 5 typów na równo na ostatnim miejscu, to daj każdemu po 17 pktów. Ogólnie łatwo się tieruje jak masz nieparzystą liczbę typków na tym samym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Poszło poprawione, czołówka i button bez zmian jedyne zmiany zaszły w środku, ale to kosmetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 (edytowane) Mam wszystko roznice sa minimalne miedzy pierwsza 4ka. Glosy poszly, u mnie zero bias - wygral o zgrozo julek xD, drugi fluber. Nie gram juz w te atfy bo wyniki poje**** wychodza xD Edytowane 20 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 22 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Mam wszystko roznice sa minimalne miedzy pierwsza 4ka. Glosy poszly u mnie zero bias wygral o zgrozo julek xD a drugi fluber nie gram juz w te atfy bo wyniki poje**** wychodza xD Misio Jestes u mnie drugi wiec juz nie czuj sie tak zle z tym (a o dziwo przez caly draft mialem wrazenie ze c***owo pickujesz - moze po prostu miales bardziej rzucajace sie w oczy busty lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Będzie dziś gala @BMF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 @BMF masz moje glosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 mogę oddać głosy tylko w kategoriach, które mogę rzetelnie ułożyć w trybie na szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Wyslij mi na prv to wpisze. 25 minut temu, ignazz napisał(a): Coś mi plik nie działa. Ręcznie. Proszę kogoś o wpisanie w szablon Wyslij mi na prv wszystko to wpisze xD Edytowane 22 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Pizzy 12 u nikogo się nie spodziewałem Szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) 58 minut temu, RappaR napisał(a): Pizzy 12 u nikogo się nie spodziewałem Szok Zbierzmy glosy "pierwej" plz, wszelkie gównoburze pozniej xD Od @ignazz mam narazie te łatwiejsze kategorie. Zupa, danie, miasto, kraj, zwierze, piosenka, teledysk, obraz, gra, alco, postać, akcja, niespodzianka, dunk, post. p.s. Ignacy masz wszystkie zrobione? Tak pytam czy odpalać lapka xD Edytowane 22 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Zbierzmy glosy "pierwej" plz, wszelkie gównoburze pozniej xD Od @ignazz mam narazie te łatwiejsze kategorie. Zupa, danie, miasto, kraj, zwierze, piosenka. p.s. Ignacy masz wszystkie zrobione? Tak pytam czy odpalać lapka xD Rozumiem wygram postami. Rozumiem Gliwice to nie drugie Miami i Tokio Ale Pizza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Chyba wszystko @ignazz do godziny bedzie u @BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Godzinę temu, ignazz napisał(a): Poszło Wpisane, wyslalem do @BMF 1wsza "3" u @ignazz 1 - ja xD z masakratyczna przewaga nad 2 w rankingu (uczciwie wpisywalem nooooo ) 5.86 2 LBS 7.66 3 Reikai 8.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Za wykonanie roboty za @ignazz się po prostu należy @RappaR gdzie masz wyniki z pizza? tyle atfow a nadal ludzie zamulają. Powinny być pkt karne za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 16 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Wpisane, wyslalem do @BMF 1wsza "3" u @ignazz 1 - ja xD z masakratyczna przewaga nad 2 w rankingu (uczciwie wpisywalem nooooo ) 5.86 2 LBS 7.66 3 Reikai 8.4 ,,Nie ważne kto jak glosuje, ważne kto przesyła głosy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 4 minuty temu, DRK napisał(a): ,,Nie ważne kto jak glosuje, ważne kto przesyła głosy" Naj cytat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi