Koelner Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Mam streak 3W a pewnie będę miał 4W bo gram z @elwariato. Proszę zgłaszać się po JRicha, Marburyego i Bibbyiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 37 minut temu, Koelner napisał: Mam streak 3W a pewnie będę miał 4W bo gram z @elwariato. Proszę zgłaszać się po JRicha, Marburyego i Bibbyiego Nudzi ci się, nie masz z kim pogadać to na jakąś infolinię sobie przedzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 18 minut temu, elwariato napisał: Nudzi ci się, nie masz z kim pogadać to na jakąś infolinię sobie przedzwoń Ja to nie Ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 3 godziny temu, Koelner napisał: Mam streak 3W a pewnie będę miał 4W bo gram z @elwariato. Proszę zgłaszać się po JRicha, Marburyego i Bibbyiego Ja się już zgłosiłem po Marburego, jak myślałem że jeszcze coś z tego sezonu będzie....tak jak to było? Durant i picki? Nawet w sumie tanio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 27 minut temu, Ice23 napisał: Ja się już zgłosiłem po Marburego, jak myślałem że jeszcze coś z tego sezonu będzie....tak jak to było? Durant i picki? Nawet w sumie tanio.... A to nie dziwne, że ja się od ściany odbijam ze swoimi ofertami jak taka jest oferta startowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 9 minut temu, MarcusCamby napisał: A to nie dziwne, że ja się od ściany odbijam ze swoimi ofertami jak taka jest oferta startowa Ja już po tylu sezonach zabawy w to wiem, że do paru osób tutaj nawet nie ma co pisać w sprawie jakichkolwiek wymian..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Dziwne, bo do mnie nikt się nie zgłasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 53 minuty temu, MarcusCamby napisał: A to nie dziwne, że ja się od ściany odbijam ze swoimi ofertami jak taka jest oferta startowa Właśnie z czym do ludzi jakich tam wymiataczy masz na składzie jeszcze @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 13 minut temu, elwariato napisał: Właśnie z czym do ludzi jakich tam wymiataczy masz na składzie jeszcze @Krzemo Top prospekt Ilyasova na bardzo fajnym kontrakcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 5 minut temu, Krzemo napisał: Top prospekt Ilyasova na bardzo fajnym kontrakcie! Ersana to co najmniej za Marburego z pickiem Knicks, albo za Duranta z 2 pickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: Ersana to co najmniej za Marburego z pickiem Knicks, albo za Duranta z 2 pickami No jak za stefa z pickiem to prosty przelicznik ze za durexa conajmniej z dwoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 15 godzin temu, Ice23 napisał: Ja się już zgłosiłem po Marburego, jak myślałem że jeszcze coś z tego sezonu będzie....tak jak to było? Durant i picki? Nawet w sumie tanio.... nie Durant i Pick . jedynka z czytania ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 17 godzin temu, Ice23 napisał: Ja już po tylu sezonach zabawy w to wiem, że do paru osób tutaj nawet nie ma co pisać w sprawie jakichkolwiek wymian..... Proszę nie wykreślaj mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 3 godziny temu, Koelner napisał: nie Durant i Pick . jedynka z czytania ze zrozumieniem a nie to uczciwie jednak! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 3 godziny temu, Koelner napisał: nie Durant i Pick . jedynka z czytania ze zrozumieniem "Hej picki i Durant :)" taka była dokładna odpowiedź na proste pytanie, co byś chciał za Marburego. Więc co tu źle przeczytałem? 12 minut temu, Koelner napisał: Proszę nie wykreślaj mnie! Masz tam wieczne spoczywanie, bez obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 8 minut temu, Ice23 napisał: "Hej picki i Durant :)" taka była dokładna odpowiedź na proste pytanie, co byś chciał za Marburego. Więc co tu źle przeczytałem? Masz tam wieczne spoczywanie, bez obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Wracając do tematu....W Sacramento Kings do oddania Elton Brand i Steve Nash. Brand pójdzie za jakichkolwiek spacajacych zawodnikow, a Nash za darmo, za jakieś 2nd rd picki nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Duncan, Pekovic, Korver dostępni. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Pick Pistons do wzięcia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Marbury, Bibby (spadające) oddam za picki i prospecty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi