Ice23 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 W dniu 31.08.2021 o 09:41, Ice23 napisał: Sacramento Kings rozważą oddanie Richarda Hamiltona. Szukam za niego klasowego rozgrywającego lub podkoszowego (najlepiej centra). Mile widziane tez 1st rd picki w rozliczeniu. Tak jak wyżej napisalem: rozważam, wiec nie oddam go za pół darmo Do ww. Pana dodam jeszcze Eltona Branda. Szukam, tak jak wyżej było napisane: rozgrywającego albo centra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Morris Peterson SG i Aaron Brooks PG do wymiany za jakiegoś C do rotacji Edytowane 1 Września 2021 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Nets: Brandon Roy - dosępny na wymianę gość nadal w topce SG poszukuję za niego kogoś na pozycję C/PF ewentualnie inne ciekawe oferty wysłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Szukam PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Gordona Haywarda dostępny w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jak ktoś chce Hughesa, to zapraszam. Szukam kogoś pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jason Terry dostępny, mogę rozważyć rozmianę go na 2/3 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Przypominam, że u mnie dostępni na PF/C Boozer i Freeland, a na SG Shannon Brown. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Spencer Hawes po bardzo sympatycznych campach, na bardzo sympatycznym kontrakcie, może ewentualnie poszukać nowego domu poszukiwany SG/SF z wyższej półki z potencjałem minimum 60 - mogę dopłacić pickami/graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Sacramento Kings szukają centra albo rozgrywającego. W zależności od oferty mogę oddać, któregos/ktoryś z zawodnikow: Elton Brand, Zaza Pachulia (bardzo fajne campy ponad +30), Ricky Davis, może też iść Richard Hamilton, ale to za jakiegoś konkret zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 New York Knicks Jason Richardson 7 mln 2 lata Stephen Jackson 6, 5mln 2 lata Matt Barnes ( spadający ) George Hill ( spadający ) z obecnym składem i tak będę szorował więc nie jestem napalony na propozycję ,mogę poczekać do deadlinu dlatego oczekuje konkretnych propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 w lakers wyprzedaż. Baker, Marion, Zach Randolph, Boykins, R.Bell. Oczekuje spadających, picków 1 rundy, młodzieży. Kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Za topowego PG mogę przepłacić late pickami. Można też pytać o Barea, a nawet ikonę klubu, czterokrotnego z rzędu króla asyst - Jose Calderona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Jak ktoś chce mnie jeszcze ograbić to czekają: D.Wade, MVP meczu All Star Zach Randolph, Shawn Marion, Boykins i R.Bell Oczekuje picków, spadających i młodzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Bez ciśnienia a z szacunku dla Glenna Robinsona szukam dla niego drużyny gdzie będzie mógł dostać minuty. Potencjał na 16/6 jako trzecia opcja lub mocny zmiennik na SG/SF. Ponadto DeSagna Diop, tu bardzo ostrożne sprawdzenie rynku. Najlepiej z Glennem za lepszego PF/C. Diopa przedstawiać szeroko nie trzeba ale pokrótce: 100 offrb, 100defrb, 91 drive def, 85 post def, 92 str. W ubiegłym sezonie prawie 15 zbiórek na mecz przy ok 10ppg a na campach znów się lekko poprawił. Prawa Birda oczywiście i komplet szczepień. Nie zabiera rzutów kolegom którzy robią to lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 oddam Farieda i tegoroczny pick LAC (top4 protected) za jakiegoś fajnego PFa na przyjemnym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Na blocku Roy Hibbert Nikola Pekovic Kyle Korver Tim Duncan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Jak ktoś chce przepłacić Asika tak jak kolega Pablo za Hibberta to też wysłucham ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Klasycznie dosyć późno przystępuje do corocznego wzmacniania rezerw Miami Heat. sięgnę głęboko do kieszeni aby wzmocnić lawke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Poszukuję PG na rezerwę albo obojętnie jakieyo 1st future. Do oddania mój 1st Rox 37(21-30) plus 2ndy jakie posiadam plus gracze,jacy? Zapytaj na próbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi