elwariato Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 27 minut temu, julekstep napisał: Do teamow z capem: na zasadach snt oddam perspektywicznego Odena + mlode dodatki (np Faried i przyszloroczny pick Clippers) za podpisanego na dwuletnim maxie Webbera! w myśl stara miłość nie rdzewieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Kto chce mój 2nd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 15 minut temu, january napisał: Wezmę i od razu jako autopick jak coś xd To napisz wymianę. Potwierdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 CJ MILES, ciągle dobry prospect, do wydania w ramach oszczędności. BIRDMAN, bdb wysoki na spoko kontrakcie, ewentualnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Mam dużo capu i na sprzedaż Richardsona, Jacksona i Barnesa . Jeśli ktoś jest zainteresowany dealem to proszę się zgłaszać . Picki , młodzież i spadające kontrakty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Milwaukee Bucks mają do oddania Andre Iguodala - topowego zawodnika pod względem overall skilli i fenomenalnego defensora z 50 punktami w potencjale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Siema z racji ze FA poszło dość c***owo to wysłucham ofert za C Webba, MVP ostatnich finałów Earla Watsona Nikole Pekovica Roya Hibberta Kyle Korvera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Mam $8 348 400 - rozważę jakiś sign-and-trade do tej sumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Spurs wysłuchają ofert za: Ridnoura - świetny rozgrywający - 17.5/5.2/9.7 Nowitzki - aktualny All-Star Mayo - już solidny SG, a jeszcze 65 potencjału Nie sprzedaję bubli, wszyscy moi zawodnicy posiadają birdy. Poszukuję szrotu, najgorszych kontraktów w lidze. Mogą być też picki lub prospecty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 hej mam $9 148 379 capu , jak ktos chce sign and trade to smialo sie zglaszac na ostatnia faze oddam paleczke bo w samolocie nie dam rady licytowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Sacramento Kings rozważą oddanie Richarda Hamiltona. Szukam za niego klasowego rozgrywającego lub podkoszowego (najlepiej centra). Mile widziane tez 1st rd picki w rozliczeniu. Tak jak wyżej napisalem: rozważam, wiec nie oddam go za pół darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Mam do oddania kilka łakomych kąsków (na FA już taka bieda została, że aż szkoda gadać): Drew Gooden, gracz w prime, na adekwatnym do skillsetu kontrakcie 10mlnx3 lata (+prawa birda), kawał b.dobrego podkoszowego mięsa do S5, zbierze, rzuci, zablokuje, postawi solidną zasłonę; 71 inside, 69 jumpshot, 83 postdef, 88 blk, 79 oreb, 99dreb, 81 str Joel Freeland, wciąz rozwijający się gracz, 4mlnx2lata (+prawa birda), solidny defensywny klocek do rotacji na pf/c; 69 postdef, 79 drivedef, 78 blk, 93oreb, 82dreb, 74 str Shannon Brow, tani SG do rotacji, z potencjałem, który nie dostał szansy w poprzednim klubie 2,3 mlnx4, 3&D 88 junpshot, 88 3pts, 76 quick, 74 per, 64 drive, 94 stl, 66 jumping Jeżeli ktoś ma miejsce na Arize to też zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Ktoś chce pozbyć się dłuższego kontraktu podkoszowego z chęcią oddam za kogoś Boozera na spadającym plus mogę dorzucić jakiś pick 1 rundowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Jakby ktoś miał do zrzucenia kontrakt roczny minimalny lub do 1 500 000 to mogę przyjąć w sumie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Szukam rozgrywającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 szukam brakującego ogniwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 22 minuty temu, Qcin_69 napisał: szukam brakującego ogniwa To spójrz w lustro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 W dniu 31.08.2021 o 19:17, Tecu napisał: Jakby ktoś miał do zrzucenia kontrakt roczny minimalny lub do 1 500 000 to mogę przyjąć w sumie za darmo Nikt nie chce zrzucić kontraktu rocznego do 1,5 mln za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 kupie solidnego centra, na stole moje picki ktore moga byc bardzo fajne w obecnej sytuacji. moze tez poleciec kittles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Yao Ming i Kendrick Perkins dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi