Ice23 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 13 minut temu, elwariato napisał: No to jest caly sklad do oddania czy jak Właśnie ten co został to nie jest na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Ice23 napisał: Właśnie ten co został to nie jest na wymianę Kardashiany zawsze są na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 20 godzin temu, RDG2 napisał: wyslucham ofert za bryanta, interesuja mnie tylko topowi prospekci moge w sumie oddac tez kittlesa i sampsona, nie do ruszenia jest tylko comegys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Proponuję #5+3/5x1st za topowego prospekta Albo jebać, wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Wysłucham ofert za Irvinga ale nie mam parcia go opylac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 12 minut temu, Ice23 napisał: Przepraszam to ludzi na jakims choc minimalnym poziomie wiec......Wklejaj sobie co chcesz, jebie mnie to, jestes dla mnie zerem i nie bede nawet juz czytal to co ew. odpiszesz Haha no nie przeczytasz bo wiesz co jest na tym screenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 30 minut temu, ignazz napisał: Marcus Camby dostępny Słyszysz @MarcusCamby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 DeAndre Jordan dostępny, może być nawet za pick w tym drafcie jakiś późniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dzień dobry. W Timberwolves wszyscy na sprzedaż! - DeSagna Diop, niewolnik(1,5m/rok) jeszcze przez dwa sezony. W ostatnim 9.4 ppg, 14,7 rpg, 3apg, 1,7 bpg, 1,2spg, zamienię za dobrego rookasa. - Starbury, spadający 12 milionowy kontrakt- jeden z lepszych rozgrywajków. - Ray Allen, spadające prawie 23 miliony, w poprzednim sezonie wciąż dawał ponad 23 ppg, 6rpg, 5apg i 2,2spg. - Glenn Robinson, spadające 6 baniek, wciąż może pomóc aspirującym drużynom- ubiegły sezon to 17ppg i 7rpg - Robin raczej sprzedany ale WoW oferta może tu coś zdziałać Robię facelifting więc w zamian chcę młodych i picki. Mogę przyjąć okraszone złe kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Lakersi wysłuchają ofert za: Zacha Randolpha, Vina Bakera, Shawna Mariona i Earla Boykinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ostatni moment na branie pakietu: Marcus Camby plus 2x1rd #28 2035 mogę chce brać w zamian picki tylko. Oferta dla kogoś z cap space i graniem na dziś o wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Przypominam, że Carmelo jest na wydaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Mam do oddania kilku kasztanów. Mogę dołożyć swój pick na przyszły rok i kilka innych. Freeland, Hickson, Adrien, Fieldsa, chalmers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Jak ktoś coś widzi w którymkolwiek moim zawodniku, to zapraszam. Pamiętajcie tylko, że nie tankuje, bo nie mam picku na przyszły roku, więc nie interesują mnie wymiany osłabiające. Mogę też przemyśleć oddanie picku 2037 i swapów z Magic w 2038 i 2039. Z drugiej strony może i chciałbym wziąć udział w tegorocznym FA, to jakaś wymiana pod cap space też wchodzi w grę. Najmniej chce sprzedać Kwame, więc jego będzie najtrudniej wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Morris Peterson za free! Mogę dołożyć drugi rd picia w 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Oddam aktualny pick za free, pierwszemu, kto się po niego zgłosi, poza Icem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 12 minut temu, cvbe napisał: Oddam aktualny pick za free, pierwszemu, kto się po niego zgłosi, poza Icem. Jedyna rzecz, o ktorej marze w tej chwili, to jakis twoj obsrany pick oszuscie i kłamco...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 oho xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Sa dramy, szkoda ze @january mnie tak szybko uciął moznaby podkrecic jeszcze atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Do teamow z capem: na zasadach snt oddam perspektywicznego Odena + mlode dodatki (np Faried i przyszloroczny pick Clippers) za podpisanego na dwuletnim maxie Webbera! Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi