cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 5 minut temu, Ice23 napisał: czyli najbardziej c***owe, jakie moga byc.... O kurde, dobrze że mówisz! Myślałem, że sprzedaję za 2ndy picki z loterii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 To ja też się przypomnę. Dostępny każdy oprócz Johna Walka i pickoe Dallas,rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 W dniu 15.06.2021 o 11:30, Koelner napisał: Jeszcze do deadline trochę zostało ale mogę kogoś wzmocnić w walce o PO czy misia na sprzedaż Jason Richardson Tim Duncan Tony Allen Joey Dorsey George Hill Terrence Williams Alonzo Gee za picki , młodość i spadające kontrakty Podbijam - last day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Jeżeli będzie jakąś ciekawą ofertą to jestem w stanie rozważyć wymianę Kevina Lova, DeAndre Jordana czy Danego Greena. Do tego w dalszym ciągu dostępni również Joel Freeman(PF), JJ Hickson(PF) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 A ja szukam porządnego pg. Mogę rzucić nawet Goodena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Oddam za darmoszke 2nd Warriors i Nuggets. Oba w najbliższym drafcie 35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 A ja 1sty Pistons i Wolves, również za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Bulls trading block aktualizacja - Beasley SF/PF dwu letni kontrakt rookie Ins B+, obrona B+ Inside 86, potencjał 69 - Lance Stephenson rookie 80 potencjału przybyło 34 na campach Tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Dla zasady napisze skoro td każda ciekawą ofertę, za każdego grajka, rozważę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 W dniu 5.07.2021 o 12:31, Koelner napisał: Podbijam - last day zostało parę h w których będę na siłce i jadł kolacje więc czasu mało czekam na fajne oferty a nie typu " weź se c***owy pick i się ciesz" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Last minute. Josh Smith. Tylko mega/super oferty. Nie rozmieniam za dziadów na teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Reszta też dostępna, solidni gracze na dobrych kontraktach: Odom Jamieson Ridnour Miller Dałembert Noah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Mogę rozważyć oddanie Ersana, ale tani nie będzie. Oczekuję za niego gracza do s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 W dniu 28.06.2021 o 21:57, Ice23 napisał: W Kings ostał sie jeszcze Richard Hamilton do oddania. Chce za niego mlodego zawodnika, na rookie kontrakcie z potencjalem (troche lepszego niz np. Ty Lawson ), ew. jakis fajny pakiet 1st rd pickow, w 2-3 najblizszych draftach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Szukasz pickow przed draftem? Mam pod wymianę pick Bucks oraz jestem w stanie rozważyć pick Mavs przed zbliżającym się draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam z ofertami za Thabo Sefolosha (nowy kontrakt 1rok- 653k). Możliwe, że podczas FA za tyle nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Wyslucham ofert za Jasona Terry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 A ja wysłucham ofert za Jordana. W tym sezonie może dostać QO czyli coś koło maca pewnie zaśpiewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Kings cały czas mogą oddać Richarda Hamiltona. Mam mozliwosc przedłużenia go za rozsądne pieniądze, wiec jak ktoś szuka strzelca na kilka najbliższych sezonow (25 pkt sr w sezonie i 25 średnio w PO póki co) to zapraszam do kontaktu. Do tego ma 52 potencjału, wiec tak szybko skille mu nie spadną, a jest szanse na maly + nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 W dniu 17.07.2021 o 16:49, SzuLcU napisał: Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam z ofertami za Thabo Sefolosha (nowy kontrakt 1rok- 653k). Możliwe, że podczas FA za tyle nie pójdzie. Podbijam. I czekam z ofertami do końca 2 rundy PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi