Tecu Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Bulls trading block aktualizacja Oddam M. Beasleya razem z L. Stephensona w pakiecie. Niedrogo. Szczegóły: - Beasley SF/PF dwu letni kontrakt rookie Ins B+, obrona B+ Inside 86, potencjał 69 - Lance Stephenson rookie 80 potencjału przybyło 34 na compact - Shannon Brown bardzo fajny 2,3 mln kontrakt na 5 lat Jumping 82, 3ka 88 outside A- Obrona A perimeter 74, stealing 94 25 lat 55 potencjał Przy jakiejś bardzo fajnej ofercie, rozważę oddanie M Gasola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Czy ktoś z drużyn walczących o PO (poza Kings i Celtics) chce Nasha za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 1 godzinę temu, cvbe napisał: Czy ktoś z drużyn walczących o PO (poza Kings i Celtics) chce Nasha za free? Jak za darmo to ja chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Jak za darmo to ja chce. Za dobry jesteś, na luzie awansujesz do PO i pewnie będziesz nad Kings Bardziej adresuję to na zachodzie do Sonics, Spurs, Jazz, Mavs, Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Teraz, cvbe napisał: Za dobry jesteś, na luzie awansujesz do PO i pewnie będziesz nad Kings Bardziej adresuję to na zachodzie do Sonics, Spurs, Jazz, Mavs, Warriors selekcja jak na Mazowieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Za dobry jesteś, na luzie awansujesz do PO i pewnie będziesz nad Kings Bardziej adresuję to na zachodzie do Sonics, Spurs, Jazz, Mavs, Warriors ale Mavs i Warriors będą poza PO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 1 minutę temu, kuba2419 napisał: ale Mavs i Warriors będą poza PO xD Jeszcze mają szansę - zwłaszcza Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 54 minuty temu, cvbe napisał: Za dobry jesteś, na luzie awansujesz do PO i pewnie będziesz nad Kings Bardziej adresuję to na zachodzie do Sonics, Spurs, Jazz, Mavs, Warriors To dawaj go do Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 3 godziny temu, cvbe napisał: Czy ktoś z drużyn walczących o PO (poza Kings i Celtics) chce Nasha za free? Jazz wyraża zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Cavs walczyli o kazde zwycięstwo, ale przy kontuzji derona na 8 meczów przewiduje, że ten bilans do all star game bedzie na tyle kiepski, ze raczej na PO nie mam co liczyc. W zwiazku z tym na sprzedaż są: Todd Day (kontrakt 1 rok - 5,4 mln) - bardzo fajny i niedoceniany SG, moze tez grac na SF, ale brakuje mu troche postD zeby byc tam dobra opcja. Natomiast na SG sprawdzi sie doskonale. Ostatnio rzucił 38 i 39 pkt b2b, jak ktos nie ma porzadnego SG to warto zainwestowac. Dorrell Wright (kontrakt 3 lata - 11,132/12,245/13,469 mln) - Dorrell na campach w tym roku sie nie popisal i stal sie nagle dosyc drogim rolsem. Za to nadal utrzymal status bardzo dobrego 3&D i patrzac na to ze wiekszosc gra outside, jest nadal pożądanym zawodnikiem (zwłaszcza, że ma jeszcze te 56 potencjału i tylko 25 lat). Kluczowe atrybuty to - postd/permiterd/drived - 61/75/70 oraz jumpshot i rzut za 3 - 81 i 95. Wright nie rzuci wam dużo punktów, ale zrobi to na dobrych procentach, dodajac dobra obrone. Nie polecam budować na nim składu, ale jak ktoś i tak ma przekroczone salary to jest to idealne uzupełnienie na SF David West (kontrakt 1 rok - 4,5 mln) - Mięcho pod kosz, niezle w obronie, bez dziurawych rak. Gdyby mial wiecej w bloku to bylby naprawde cenny. A tak to tylko miecho pod kosz, ktore zrobi double double. Sprzedany. Nie oczekuje jakichs konkretnych zawodnikow, niektorych lubie bardziej, niektorych mniej, roznie moze byc Ale daje znac, ze powyzsi panowie sa na sprzedaz. Gdyby ktos chcial oddac jakas gwiazde, to tez mam picki zeby nimi doplacic. EDIT: Kupilem Barbose, wiec jeden z moich PG tez jest na sprzedaz: -Smush Parker (kontrakt 1,5 mln 1 rok), prawda birda, combo guard, dobry w obronie, na rezerwowego PG/SG jak znalazl, -Ramon Sessions (kontrakt 2,5 mln 1 rok, prawa birda, młody PG, jeszcze z resztka potencjalu. Dobry na backup PG, po campach może nawet coś więcej z niego bedzie -Brandon Jennings - tu juz bym chcial konkretny talent porownywalny z Jenningsem, na inna pozycje niz PG Edytowane 12 Czerwca 2021 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Po ostatnim dealu raczej przez najbliższe dwa/trzy sezony nastawiam się na zbieranie assetów. John Wall i Danny Green są nietykalni, Paul George i DeAndre Jordan mogą zostać ruszeni ale tylko w wypadku ciekawych ofert. Reszta graczy (CJ MIles, Joel Freeland, JJ Hickson czy minu oraz Landy) są dostępni. Również jeżeli masz do zrzucenia jakiś kontrakt grubszy ale nie dłuższy niż 4 sezony to myślę że będziemy w stanie się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 W Kings caly czas do oddania Richard Hamilton, top3 ofensywnych zawodnikow ligi. Opcje sa dwie: - dla druzyn z aspiracjami o najwyzsze cele, za innego dobrego zawodnika, moze z innej pozycji. - dla druzyn, ktore jeszcze chca wlaczyc sie w walke o PO, za pick '35 + jakis dobry mlody zawodnik z potencjalem. Mile widziane oferty tez od druzyn innych niz ww. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Wymienie na jakis inny 1st picl clippers(top4 protected) '36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Miami Heat ma do oddania 3 picki pierwszorundowe oraz dwa mocne 2rundery za ostateczne wzmocnienie się. W salary mam wolne tylko 1.100.000$ stąd jedyne opcje to pozyskanie gracza na kontrakcie 1.000.000-1.200.000 do rotacji PO teamu za dwóch młodych prospektów z dopłatą pickami. aby deal przeszedł to mogę parować kontrakt 540.000$ z 332.000$ za gracza za 1.000.000 Brian Roberts Xavier Henry Darrell Arthur oraz Manny Harris gracze z 64 do 80 potencjału. od 19 do 25 lat sami młodzi preferowany PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Jeszcze do deadline trochę zostało ale mogę kogoś wzmocnić w walce o PO czy misia na sprzedaż Jason Richardson Tim Duncan Tony Allen Joey Dorsey George Hill Terrence Williams Alonzo Gee za picki , młodość i spadające kontrakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 CJ Miles (SG) dostepny i pewnie niedługo bedzie na TR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Golden State Warriors Szukam SF do wyjściowej piątki. Do oddania głównie Joakim Noah. 12,3 zbiórki oraz 2,3 bloku na mecz wciąż na rookie kontrakcie. Ewentualnie Larry Sanders, lecz tu w grę wchodzi konkretne wzmocnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ron Artest dostępny w zamian za jakiegoś np. PFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) Jestem w stanie ruszyć Josha Smitha (też w różnych pakietach - raczej nietykalni tylko Rose i Oden) - czekam na poważne oferty (poszukiwani przede wszystkim gracze już dobrzy z potencjałem na więcej -> tak żeby pasowali timelinem do Rose'a i Odena) Edytowane 21 Czerwca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 W Hawks klasycznie dostępni wszyscy, a zwłaszcza jestem gotów rzucić do 8x1st za fajnego gracza z potencjałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi