julekstep Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 7 minut temu, ignazz napisał: to mimo wszystkim przy tak niewielkiej różnicy bym zmienił zgodnie z ofertą walka była ale aż takiej dobrej oferty nikt nie położył 9,5; 10,75; 12; 13,25; 14,5 850.000 w totalu mniej tylko tym bardziej - tworzenie precedensu dla minimalnego zysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 8 minut temu, ignazz napisał: to mimo wszystkim przy tak niewielkiej różnicy bym zmienił zgodnie z ofertą walka była ale aż takiej dobrej oferty nikt nie położył 9,5; 10,75; 12; 13,25; 14,5 850.000 w totalu mniej tylko Czy ja wiem? Ja dałem 3 lata: 11; 12,1; 13,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Dzięki Panowie za dobre chęci, ale zjem tą żabę Dumne Seattle jakoś sobie poradzi Za 2 sezony Ersan pewnie nawet do s5 wejdzie, a campów wiecznie nie może mieć tylko chu#%ych, także tak czy inaczej będzie fajnym graczem, tyle że przepłaconym. Ogólnie to myślałem, że ten jego kontrakt na max 12mln$ się jakoś skończy no i że campy przy takim potencjale będzie miał przynajmniej przyzwoite. Looz im trudniej tym ciekawiej Seattle to drużyna z charakterem. A picki mi sie przydają dościągnięcia przyszłego HOF za kilka sezonow Kellego Oubre Jr. @julekstep nie spierdziel mi tylko skilli Kellego jak będziesz robił ten draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Kings caly czas maja paru fajnych zawodnikow do oddania, dla druzyn, ktore potrzebuja wzmocnien w walce o jakies cele, na teraz: Brad Miller, Antawn Jamison, Derek Harper, Pablo Prigioni, Dennis Scott. Szukam za nich 1st rd pickow w latach 35-37. Szukam tez nowego domu dla Richarda Hamiltona. W zmiana oczekuje perspektywicznych zawodnikow na rookie kontraktach i/lub fajnych pickow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Bulls trading block aktualizacja Do oddania tanio: C. Frye jumper 72, 3ka 70, post 74 Trochę drożej: - Beasley SF/PF dwu letni kontrakt rookie Ins B+, obrona B+ Inside 86, potencjał 69 - Lance Stephenson rookie 80 potencjału przybyło 34 na compact - Shannon Brown bardzo fajny 2,3 mln kontrakt na 5 lat Jumping 82, 3ka 88 outside A- Obrona A perimeter 74, stealing 94 25 lat 55 potencjał Przy jakiejś bardzo fajnej ofercie, rozważę oddanie M Gasola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 gm Pacers jako opcja Ormiańska z obawy przed rozrostem tureckiej koloni wysłucha ofert za Hedo Turkoglu, legit zmienik na pozycje 1-3 niezły starter na sf. Wszechstronny grajek i rewelacyjny shooter, sprawdzicie sobie jego % te nie kłamią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Miami Heat poszukują PG na rezerwę. Oddam picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 To wszystko dostępne: Nash, Augustin, Mills, Gordon, Bradley, Crawford, Lee, Carroll, Hawes, Marjanovic 1st: 35: Celtics, Pistons, Kings, Wolves 36: Celtics, Pistons, Pacers 37: Celtics 38: Celtics, Spurs (20-29), Clippers (18-29) 39: Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Memphis poszukują zawodników na pozycję 1-3. Mogę oddać w zamian Jasona Terry czy Drew Goodena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 wypożyczę centra na 8 dni, najlepiej za darmo, tylko poważne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Za wzmocnienie rotacji oddam 1st Phi '35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 W Cavs można pytać o każdego z wyjątkiem Derona i Favorsa. Jakby ktoś chciał kogoś lepszego zaoferować to mam też picki Miami'35, Sonics '36 i Sonics '37. Generalnie mamy rebuilding, wiec rozważam wszystkie trejdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Jako ze dostaje oferty za pennego to napisze to tutaj. Jezeli ktoś chce jego pozyskac to tylko razem w pakiecie z Geraldem Greenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Mavs szukają gracza do rotacji na sg/sf. W zamian spadające i II rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Picki Kings (trochę odskakują od loterii ale skład na pograniczu PO więc może jeszcze polecą), Wolves (póki co loteria), Pistons (grają bez AI, więc pick zyskuje), Celtics (na pograniczu loterii) 35' na sprzedaż za przyszłe picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Rozważę oddanie Boguta i jako, że mam mnóstwo zapytań, wysłucham ofert za Gaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) CP3 jedyny nietykalny. Za resztę wysłucham ofert (kilka propozycji już miałem/mam, ale chcę mocniej zbadać rynek), bo już człowieka c*** strzela. Na papierze git, a wygląda jakby do k**** nędzy w dwa miesiące zapomnieli jak się gra. Jeszcze moment i sezon pójdzie na straty... Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Mam do oddania tuckera, Geralda Greena, kAndersona i Rodrigueza. Moge do niektorych dolozyc 1st picki Orlando i Spurs z 35. Rowniez jak ktos zainteresowaby Pennym to zapraszam na priva Plus mam jeszcze 1st pick clippers na 36 tylko jest on chroniony w top4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nie chce ktoś jakiegoś picku 35' (Celtics, Kings, Wolves, Pistons) za future 1sty? Albo mogę spakować sporo picków za jakiegoś gracza ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 18 minut temu, cvbe napisał: Nie chce ktoś jakiegoś picku 35' (Celtics, Kings, Wolves, Pistons) za future 1sty? Albo mogę spakować sporo picków za jakiegoś gracza ciekawego skoro pojawiła się mocna oferta za Coreya Brewera to pozwolę pozostałym drużynom włączyć się do licytacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi