ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 A Miami Heat to maja w ogóle miejsce na cokolwiek poza minimum? Ciężko mi teraz podliczyć moja S5 która jest droga ale tam poza minimum to chyba niewiele wchodzi? 67.000.000 chyba już mam bez rookie Zmieszczę oba wyjątki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 2 minuty temu, ignazz napisał: A Miami Heat to maja w ogóle miejsce na cokolwiek poza minimum? Ciężko mi teraz podliczyć moja S5 która jest droga ale tam poza minimum to chyba niewiele wchodzi? nie jest tak źle na 6 graczy wydajesz 67,76085 + jeszcze 1st pick i 2nd pick musisz do 12 zawodnikow dociagnac, wiec jeszcze 4 do zatrudnienia i na kazdego jakies 2-3 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Bardzo się boje campow Granta Hilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Ciekawe jak zlozy oferty za 3m zawodnikom jak ma salary 54m przekroczone? no ja tam nie patrzylem jakie birdy ma, mowie orientacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Mi chodzi o jednego z MLE drugiego za LLE a reszta to minimum. Anderson Kidd Hill Sheed JON bez zmian czyli szukanie ławki w oparciu o MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Rozważę oddanie tegorocznych wyborów za coś bliżej nieokreślonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Jako, że świat się zawalił, rozważę oddanie wszystkiego prócz Hardena i Holidaya. Czyli na stole: 4ty pick 11,16,17,21 tegoroczne J. Green M. Beasley G. Hill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 16 godzin temu, julekstep napisał: Możliwe że za kilka h będę na tyle wkurwiony na simkę że rozważę różne dziwne oferty za swoich orłów! xD POLECAM! potwierdzam - rozważę oferty za swoich kasztanów wartość/trudność wyciągnięcia (od najmniejszej): Perkins Kirilenko ... Martin ... Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Warriors odda 12 i 18 pick w drafcie za coś w pierwsze 8 obecnego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Informuje ze wysłucham ofert za wszystkich bo takowe juz sie pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 W Nets dostepni: Kevin Love i Ben Wallace oraz dużo 1 picków na najbliższe 2 sezony: 1 pick: Bucks, Mavs, Nets, Nets i Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 W Kings do oddania Kevin Durant. Interesuje mnie za niego rozgrywający. Najlepiej z tego lub z dwóch poprzednich draftow (tylko nie z miejsc w drugiej połowie...). Ponad to dom może zmienić także Richard Hamilton. Jeden z najlepszych graczy ligi w ofensywie. Tutaj możliwości są już różne. Kasa jest, więc mogę w zamian dostać kogoś ponad 2x droższego. Zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Przy przyzwoitej ofercie (Durant w górę) rozważę wymianę Pata Beverleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 35 minut temu, january napisał: @Koelner skrzynka Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Mam 18 1st picków w kolejnych 5 sezonach, kilku ciekawych prospektów i całkowity brak moralności jeśli chodzi o handlowanie graczami w Simce - zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Cztery pierwszorundowe picki do oddania, #17, #20, #21 oraz #25. Szukam wzmocnień rotacji mojego zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: Przy przyzwoitej ofercie (Durant w górę) rozważę wymianę Pata Beverleya Durantem to ty sobie gęby nie wycieraj, porównując go do jakiś leszczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Ice23 napisał: Durantem to ty sobie gęby nie wycieraj, porównując go do jakiś leszczy..... durant ma juz pewnie dosyc tego ciagłego bycia na tb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 3 minuty temu, elwariato napisał: durant ma juz pewnie dosyc tego ciagłego bycia na tb Dokładnie, powinien złożyć trade request xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Kupcie tego Duranta, bo @Ice23 się strasznie denerwuje. Ze mną już nie chce rozmawiać,bo ośmieliłem się zaproponować kogoś innego niż On chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi