SzuLcU Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Clipperes wysłuchają ofert za wszystkich swoich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Kings szukają ostatniej prawdopodobnie wymiany w tym sezonie: do oddania Andris Biedrins - mlody jeszcze podkoszowy z fajnym blokiem i periD i solidna zbiórka, na w miarę niskim i krótkim kontrakcie. W zamian oczekuje innego podkoszowego na spadającym po sezonie kontrakcie. Ma to być grac do rotacji na kilka minut wiec totalny ogór to nie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 mogie oddać Barbose , dobra trója , koło 9 oka , niezły backup na 2/1 , 6 mln spadającego kontraktu - oczywiście za pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Jako, że jest spore zainteresowanie Marionem, to wysłucham ofert za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Miami Heat all in. dla koneserów .. poproszę przeanalizujcie potencjał unprotected 1rd LAKERS 2035 dostawcie do tego całkiem niezły potencjał młodych graczy lub rezerwowych Heat typu A. Walker lub Penny. Dodajcie do tego potencjał dalszej sprzedaży z zyskiem Kennego Andersona i zamienię ten zestaw na superstara którego chcecie oddać. zysk? Assety i pick mój zysk? Optymalizacja walki Granta Hilla o tytuł. win win oby Zapraszam do wspólnych analiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) U mnie (Cavs) jest wyprzedaż, generalnie ze wszystkim można podbijać Edytowane 18 Marca 2021 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Jeśli ktoś chce McDyessa za frytki to zapraszam (zwłaszcza zapraszam Jazz, Hornets, Bucks i Wizards) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Dostałem ciekawa ofertę za Dorrella Wrighta, jakby ktoś był zainteresowany to pisać, bo niedługo może go nie być (75 w permiter d, 69 w drive d, 100 w 3pt shooting, 61 potencjału) Interesują mnie młodzi zawodnicy na rookie umowach, dobrzy vetsi na małych kontraktach lub 1sty plus spady Edytowane 21 Marca 2021 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Szukam dobrego gracza na pozycję sg lub sf - może być na kiepskim kontrakcie, ważne by był lepszy od D.Scotta. W zamian oferują spadającego Scotta 11,7 mln+ mniejsze spadające i może jakiś pick pierwszorundowy. GM LAKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Patrick O'Bryant plus pick za PG. Ktoś ma coś ciekawego do zaproponowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Wciaz jezeli ktos chetny to praktycznie każdy dostepny na wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) ja mogę oddać wszystko za picki , ciekawi sa barbosa , miles i derek smith Edytowane 22 Marca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 21.03.2021 o 01:49, eMeS napisał: Dostałem ciekawa ofertę za Dorrella Wrighta, jakby ktoś był zainteresowany to pisać, bo niedługo może go nie być (75 w permiter d, 69 w drive d, 100 w 3pt shooting, 61 potencjału) Interesują mnie młodzi zawodnicy na rookie umowach, dobrzy vetsi na małych kontraktach lub 1sty plus spady podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Zbliża się Day 100. Spurs rozważą oferty za wszystkich. Skład mam już gotowy na PO, ale może uda się jeszcze zrobić last minute W-W deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Oddam za free Redda i McDyessa - inne spadające kontrakty mi w zupełności wystarczą - wiadomo jakie drużyny mają pierwszeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 MAGIC NICZEGO NIE SZUKAJĄ, MAJĄ PEŁNE ZAUFANIE DO SWOCH GRACZY I PLUJĄ NA KASZTANÓW Z INNYCH DRUŻYN! NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Teraz, julekstep napisał: MAGIC NICZEGO NIE SZUKAJĄ, MAJĄ PEŁNE ZAUFANIE DO SWOCH GRACZY I PLUJĄ NA KASZTANÓW Z INNYCH DRUŻYN! NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH! Do następnej wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 W Pistons dostępny Nelson, szukam kogoś lepiej fitujacego do Iversona, Jameer to topka w ataku na swojej pozycji, a wiadomo, że dla PG obrona nie ma, aż tak dużego znaczenia za jakiegoś konkretnego kozaka mogę oddać pakiet Nelson+Manu+Davis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Miami Heat kosmetyka oddam dwóch młodych 22 letnich prospektów Williamsa oraz Gee graczy za minimalne minimum 332 ( kontrakt na dwa lata) oraz pozyskany 2rd 2035 Kings lub 2rd 2036 Cavs za wzmocnienie graczem za 650.000 ale lepszym na teraz ( taki Tony Allen) więc jak ktoś idzie w młodość i chce pick zapraszam Gee 77 potencjala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 34 minuty temu, Tecu napisał: Do następnej wymiany Tam raczej do kolejnej wtopy w po Mam nadzieję że się nie obraża to napiszę, jakby coś ktoś to all star Brad Miller za jakiegoś legit sf, może być jakiś na dorobku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi