Ice23 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Deadline lada chwila wiec ostatnie przypomnienie: W Sacramento Kings do oddania: Keith Van Horn, Dikembe Mutombo i Ricky Davis. Przy lepszym zawodniku rowniez Mookie Blaylock do ruszenia. Szukam pod wzmocnien koszem lub przy wymienie KVH lub Mookiego takze na PG i SF. Oczywiscie picki 1st rundowe tez mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Lakers rozważą sprzedaż Davida Robinsona, jednego z niewielu graczy którzy może zatrzymać shaQa. oczekuje picków 1 rundy i spadających, ewentualnie jakiegoś dobrego playera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Memphis Grizzlies rozważą oferty za Brada Millera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Pora juz myśleć o nowym sezonie.... Do oddania Mookie Blaylock, dobre skille, fajny niski i spadajacy po sezonie kontrakt. Oferta dla druzyn z kasa w salary. Oddam za pick 1st rundowy w najbliższym drafcie. Obojętnie jaki, może być w okolicach 15-20 miejsca. Ze względu na bide w nadchodzących FA (większość topowych graczy już przedłużyło kontrakty) może to być dla paru drużyn ciekawa alternatywa. Rozważę tez oddanie go za picki w przyszłych draftach, ale w takim wypadku będę już bardziej wybredny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Cleveland rozważy różne opcje. Wydaje mi się, że mogę grać tą paką co jest i będę gdzieś na pograniczu PO. Wolałbym jednak nie być drużyną środka i rozważam kilka opcji: 1. Obydwać to co mam z FA - problem polega na tym, że niewiele ciekawych nazwisk tam figuruje. 2. Będę miał około 25mln wolnego salary i 2 przyszłoroczne picki - swój i Nuggets. Jeżeli ktoś robi reboulding i chciałby się pozbyć swojego freczajz plajera - mogę nimi zapłacić 3. Jeżeli uda mi się znaleźć oferty za wszystkich graczy, to wyprzedam wszystko. Dostępni zawodnicy: Świetnego PF i PG : Joe Smith Overall 982. Niesamowity obrońca - 100! w post D, 95 w drive D, dodatkowo dobry w ataku Inside/Jumpshot 75/79. Kontrakt 13.5 mln jeszcze przez dwa lata Kenny Anderson Overall 945 Warto posiadać rozgrywającego mającego 100 w handlingu. Quickness, Permiter D, Steals - wszystko 80+ Kontrakt 5,057,800 - jeden rok. Solidne uzupełnienia składu: Drew Gooden Overall 899. Z powodzeniem grał u mnie w s5. 100 w Dreb, 84 siły, niezły w post D i blokach. Kontrakt 4,658,020 jeszcze przez dwa lata Raja Bell Overall 927. 3&D najwyższych lotów, dodatkowo tani. Jumpshot i 3PT 83/87, poza tym quickness, permiter D, steals - wszystko powyżej 80. Kontrakt 5mln jeszcze przez dwa lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) jak ktoś ma jakiegoś ciekawego rozgrywajka na długim, niepasującym mu kontrakcie to chętnie się dogadam (mogę zrobić s&T w oparciu o Bibby'ego ) @Tecu -> ten Ridnour ci nie uwiera tam? Edytowane 15 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Możemy porozmawiać o Ridnourze, ale nie tak, że muszę go oddać. @julekstep Edytowane 15 Września 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Godzinę temu, Tecu napisał: Możemy porozmawiać o Ridnourze, ale nie tak, że muszę go oddać. @julekstep a ja nie muszę brać po prostu chciałem pomóc drużynie w potrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 13 minut temu, julekstep napisał: a ja nie muszę brać po prostu chciałem pomóc drużynie w potrzebie To wszystko wyjaśnione Dziękuję za chęć bezinteresownej pomocy, chyba nie potrzebuję jej jednak. Odezwę się jakby coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jeżeli ktoś z wyższych miejsc chciał by oddać pick lekko w dół NETS (3 pick) oraz Rockets (6 pick) chętni na wymianę by przesunąć się w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 jak ktoś nie chce picków jakichś to ja przyjmę (może poza jakimiś super late 2nd round :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Ja również Mogę przyjąć salary. 2nd pick na trading bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Sonics mają do oddania wszystkich - poza Millsapem praktycznie za darmo (jak masz miejsce w salary) -> polecam przyslowiowego spadającego Muresana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Wymienię 11 na 1rundy w innych draftach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Chris Bosh dostępny w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Chce ktoś 20 i 28 pick 2 rundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Będę szukał dużego nazwiska do sprowadzenia podczas tego okienka. Do ruszenia wszystko, łącznie z first pickiem, Noahem czy Rudy Gayem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Będę szukał dużego nazwiska do sprowadzenia podczas tego okienka. Do ruszenia wszystko, łącznie z first pickiem, Noahem czy Rudy Gayem. Mam mocne, wyraziste, długie 2 cżłonowe nazwisko na zbyciu potencjalnie. @julekstep @Krzemo btw - możemy handlować prawami do zastrzeżonych zawodników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Kupię taniego, dobrego C za pick Nuggets. Mogę też rozmienić Joe Smitha na dobrych C i PF lub Melo na kolejno C i SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Nets mogą oddać pick 16,20,23 Za cos wyzej albo za jakiegos grajkamlodego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi