profesora Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Randle szuka nowego miejsca, picki również dostępne przy fajnych graczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Knicks na liście: Khris Middleton za jakiegoś lepszego obrońcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Kupię coś fajnego na pg lub pod kosz, mam sporo miejsca wolnego w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) BUCKS - Do oddania moje 2nd r picki. Edytowane 6 Czerwca 2024 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 6 minut temu, Ashigaru napisał(a): BUCKS - Do oddania moje 2nd r picki. Biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Przyjmę graczy na kontraktach do 10mln. + zamienię #17 i #18 na coś wyżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 BUCKS - Przyjmę użytecznego/użytecznych zawodników do 12 mln$ w zamian za picki z tego draftu i następnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Mogę oddać Marcusa Smarta za free / kogoś tańszego (na tak samo długim bądź krótszym kontrakcie) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 8, 11 oraz 13 pick w tym głębokim drafcie na stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Spencer Hawes Josh Smith #24 Tylko za wzmocnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 U mnie dostępni wszyscy poza Meltonem, Siakamem i Allenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Sacramento Kings rozważy oddanie Zacha LaVine. Promocje się już skończyły, więc za spadające kontrakty, na pewno nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Nets wysłuchają ofert za: 12 pick w drafcie Jimmy Butler Lonzo Ball Domantas Sabonis SETH CURRY Jonathan Isaac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Pozyskam jakiegoś fajnego winga z dobrą obroną. Płacę cashem, ewentualnie bl(p)ickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 18 godzin temu, kuba2419 napisał(a): Przyjmę graczy na kontraktach do 10mln. + zamienię #17 i #18 na coś wyżej:) Również Fultz dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Wybiorę wieczorem. Tymczasem numer 5 w drafcie na stole. Mam miejsce w salary, zbywa mi Wroten, prawdopodobnie przyszłe wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Jak macie jakiś dobrych graczy do oddania to chętnie przyjmę za kasą i picki GM Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 1 minutę temu, piotreksuper napisał(a): Jak macie jakiś dobrych graczy do oddania to chętnie przyjmę za kasą i picki GM Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Oddam kogoś z trio Vuc/Hibbert/Klay za pick w top7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Derrick White na sprzedaż za pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi