julekstep Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Paul Millsap i jego prawa MLE* do oddania za cokolwiek spadajacego i jakis future 1st pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Wysłucham co rynek jest w stanie zaproponować za Anthonego Davisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 21 minut temu, Krzemo napisał(a): Wysłucham co rynek jest w stanie zaproponować za Anthonego Davisa no ja mu maxa chce zaproponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 1 godzinę temu, elwariato napisał(a): no ja mu maxa chce zaproponować Ja też to rozważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 23 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ja też to rozważam ty byles drugi, nie dostaniesz tylu lajeczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Davisowi to nawet ja maxa rzucę nie mając ekipy aby dołączył do mnie na kanapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 12 minut temu, ignazz napisał(a): Davisowi to nawet ja maxa rzucę nie mając ekipy aby dołączył do mnie na kanapę. lubjajesz takich z pojedynczą brwią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 12 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Oferta dla drużyn nie spełniających oczekiwań Julka w mega prawilnym rankingu. BOOSTER PACK! Dobierz sobie kogoś z grupy: - Wes Matthews - Andrew Bynum - Alex Len - Dion Waiters Lub wszystkich na raz! Zapłać prospektem, pickiem i spadającym kontraktem. Nie zawiedź Najlepszego Komisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Jazz CP3 chętnie wzmocni contendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Rox Wysłucham ofert za Monte Morrisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Pacers Thomas, Rozzier, Russel, Lin, Sessions dostępni, jak komuś brakuje siły ognia z dystansu to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Rozważę sprzedaż pierwszopiątkowego backcourtu Conley/Gordon za spady i jednego prospecta. Tylko w pakiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Seth Curry - do oddania - za spadający kontrakt / pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Sacramento Kings szuka rozgrywającego i niskiego skrzydłowego. PG do pierwszej piątki, SF docelowo na lawke, ale żeby się czym wyróżniał: obrona, rzutami itp, nie interesuje mnie ktoś nijaki. Do oddania cala paleta od spadow, pickow, po Kevina Lovea np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Dwaj gracze nie mieszczą mi się w rotacji a są za fajni żeby się marnować tak więc za jakieś future picki (mogą być mocno future) do oddania: Paul Millsap -> Kandydat do HoF i ciągle sensowny starter na SF / świetny SF-PF backup. Jordan Bell -> Całkiem przyjemny, fajnie sprofilowany młodzik jeszcze na 2 letnim rookie kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Devin Booker, Jusuf Nurkic oraz Ben Simmons dostępni w wymianach. Poszukuję wzmocnień nad tymi koszykarzami, za które mogę dopłacić pickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Monte Morris, młody PG wciąż dostępny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Sacramento Kings ma do oddania Kevina Love'a top SF (PF) simki. Rozważę rożne możliwości, więc proszę śmiało pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Josh Richardson (8,5mln spadającego kontraktu z pełnymi prawami Birda) - Świetny obrońca, zarówno jako SG jak i SF. Ma dobry handling, trójkę, jumpshot, a także mocny jumping co daje mu solidny inside. Wciąż sporo potencjału. Wysłucham ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Josh Richardson (8,5mln spadającego kontraktu z pełnymi prawami Birda) - Świetny obrońca, zarówno jako SG jak i SF. Ma dobry handling, trójkę, jumpshot, a także mocny jumping co daje mu solidny inside. Wciąż sporo potencjału. Wysłucham ofert. opróżni skrzinkię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi