eMeS Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 W Cavs Gay nadal dostpny lub miejsce na przyjecie ciekawych kontraktow ok 11 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Nets jak zwykle chętni do rozmów transferowych Po za Gobertem - każdy dostępny jeżeli oferty będą ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Bulls Bismack biyombo na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Omer Asik -> 6 765 058 / 7 441 564 / 8 118 070 / 8 794 575 Mogę przedłużyć i sprzedać za coś podobnego skillem, ale trochę tańszego, ale wysłucham każdej oferty. Czas do końca finałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 New York Knicks Oddam: Draymond Green Derrick Rose Andris Biedrins Baron Davis Danny Green znudził mi się skład więc jak ktoś chce pohandlować to chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Rozważę oddanie Josha Smitha poprzez wymianę sign and trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Gordon Hayward do wzięcia za salary, albo coś na krótszym kontrakcie, mogę dołożyć pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 W dniu 11.07.2023 o 09:43, Koelner napisał: New York Knicks Oddam: Draymond Green Derrick Rose Andris Biedrins Baron Davis Danny Green znudził mi się skład więc jak ktoś chce pohandlować to chętnie mogę dodać picki z tego draftu czyli 11 i 14. chcę wzmocnień więc mój ludek plus pick za kogoś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 8 i 12 zamienię na pick w top4, moge rozważyć tez ofertę Portis + 12 za taki pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 5+13 w 1 rundzie draftu mogę oddać, za przesunięcie się do top 4 w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Wysłucham Ofert za Devina Fraziera Spoko opcja na 18/15/2, znacznie lepsza wersja Kenetha Farieda na dłuższej umowie. Przyjme kogoś na krótszej umowie, mogę przyjąć dopłatę w pickach, albo w talencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Wysłucham ofert za KENNETHA FARIEDA. Spoko 20/12 gracz na spadającej umowie. Lepsza wersja Fraziera, z lepszym kontraktem. Mogę przyjąć kogoś na dłuższej umowie. Mogę dopłacić do tego pickiem. Na sprzedaż również AVERY BRADLEY i DIRK NOWITZKI - obaj spadający, obaj TANIO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Chętnie pozyskam pick top 4/6 tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 jakby ktus chciał sie pozbyc swoich 2rd, albo wymienic je na takie z przyszłości, to polecam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Przyjmę 2rdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 14 minut temu, Tecu napisał: Przyjmę 2rdy bylem pierwszy jak cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 W Sacramento Kings do oddania cały czas: Andrew Bynum Joakim Noah Monta Ellis Wszyscy na jednorocznych kontraktach, więc spadają po przyszłym sezonie, nie zapchają salary na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Willy Hernangomez- wysłucham ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Wysłucham ofert za Jusufa Nurkicia - tylko w pakiecie z Frazierem może iść, albo za kogoś na dłuższym kontrakcie (preferowani wysocy) - oczywiście za top5 (skille + potencjał) - oczekuje tez solidnej dopłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Oddam: Jeffa, TJ i Hezonja za jakieś picki 1/2 rundowe z przyszlych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi