cvbe Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Sprzedam picki bo nie chce mi się analizować która liczba to który skill w tym txt xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Poszukuję pickow pod koniec pierwszej rundy bądź na początku drugiej. Mam do oddania fututre 2nd jak i tegoroczny 2nd Rockets Ewentualnie za coś ciekawego mogę ruszyć 1st(top5protected) Detroit '39 Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Sacramento Kings odda swoj najblizszy 11 pick w trwajacym drafcie. Do oddania takze Kevin Durant, Carlos Boozer, Kris Humphries, Zaza Pachulia i Nicolas Batum. Szukam w pierwszej kolejnosci rozgrywajacego. Za darmo także oddam dwa najbliższe 2nd rd picki Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 oddam 12 pick tegoroczny za jakiegoś ciekawego zawodnika z kontraktem do 12 baniek za pierwszy rok. Gm Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Poszukuje Draft picks za co chętnie wzmocnie was Kiddem za minimum lub innymi weteranami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Sprzedam 18 pick - sam lub z jakims SFem w pakiecie, czekam tak ze 2, 3h na oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Bucks przygarnie jakiegoś sensownego SG/SF, który potrafi rzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Oddam za free 17 pick drugiej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 5 minut temu, cvbe napisał: Oddam za free 17 pick drugiej rundy jbc chętnie przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Chętnie pozyskam pick drugiej rundy draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 W związku z napływającymi zapytaniami chciałbym ogłosić że Houston Rockets nie jest zainteresowane wymiana CWebba czy KMarta. Skład zespołu jest praktycznie kompletny i brakuje tylko powrotu z FA Dirka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Earl Watson - do oddania za spadające kontrakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Wymienię @człowiek...morza (bardzo solidny basenowy) za paczkę orzeszków ziemnych ( mogą być przeterminowane) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Alonzo napisał: Wymienię @człowiek...morza (bardzo solidny basenowy) za paczkę orzeszków ziemnych ( mogą być przeterminowane) ;] To nie w tym temacie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: To nie w tym temacie chyba W tym - tam go nie mogę wymienić bo jest GMem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 7 minut temu, Alonzo napisał: W tym - tam go nie mogę wymienić bo jest GMem No tu jak w realu jest nikim wiec tez będzie ciężko z wymianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Mam sporo wolnej kasy ktoś chce kogoś z FA pisać dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 W Cavs w sumie wszystko do oddania, właściciel jest wkurzony, można wyrwać promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Earl Watson - legitny PG nadal do oddania za spadające kontrakty itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 55 minut temu, eMeS napisał: W Cavs w sumie wszystko do oddania, właściciel jest wkurzony, można wyrwać promocje Oj Śpioszku... Ja nawet tego Wesa w tych pieniądzach nie chciałem. Anyway i tak kasę muszę wydać przed QO Irvinga za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi