Roger Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Chris Andersen za spadający kontrakt lub II runde. Edytowane 5 Października 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Pierce plus unprotected first picki. Co dobrego liga w zamian może mi zaoferować? Słucham ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Pierce plus unprotected first picki. Co dobrego liga w zamian może mi zaoferować? Słucham ofert Iguodalę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Pierce plus unprotected first picki. Co dobrego liga w zamian może mi zaoferować? Słucham ofert Ersana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Prigioni również dostępny, najlepiej w pakiecie z Andersenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 17:03, Koelner napisał: Marbury, Bibby (spadające) oddam za picki i prospecty Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Wymienię Eda Davisa(SF) na jakiegoś młodego C. Edytowane 9 Października 2021 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 pozyskam dobrego taniego centra Najlepiej tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Mam do oddania Magloirea za future 1st pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 13 minut temu, Qcin_69 napisał: pozyskam dobrego taniego centra Najlepiej tanio Qcin_69 nie może otrzymywać wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 1 minutę temu, Roger napisał: Qcin_69 nie może otrzymywać wiadomości. myślałem o Andersenie ale rok za długi kontrakt, już czyszczę skrzynkę jakbyś miał coś lepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 do oddania za dobre picki Marbury oraz Richardson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 22 minuty temu, Koelner napisał: do oddania za dobre picki Marbury oraz Richardson Czyli za late 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) 5 minut temu, elwariato napisał: Czyli za late 1 too late to apologize Edytowane 12 Października 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Sacramento Kings ma do oddania mega duo: Kevin Durant Kris Humphries Duranta przedstawiać nie trzeba. Humphries notuje obecnie śr. ok. 14 pkt i 13 zbiorek (7 miejsce w lidze) na mecz, do tego 2,6 bloku. Oddam obu za jednego mega kozaka. Samego Duranta za innego all stara, samego Humphriesa za jakiegoś perspektywicznego gracza na rookie kontrakcie lub fajny najbliższy pick + jakiś spadający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Oddam też Noaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Jakby co to to jest posag Lusi, a ja moge oddać wszystkich, no poza killerem i hwastem, za jakichs ciekawych prospectow. Także jeśli masz kogos kto sie zapowiada, ale nie masz czasu czekać na ta jego zapowiedź to wal jak w dym do sztabu w Indianapolis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Bulls wysłuchają ofert za: Antwan Jamison James Johnson Jason Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Spurs wysłuchają ofert za: Dariusa Milesa -pamiętacie, kto został okrzyknięty głównym architektem sukcesów Cavs w tym sezonie? Tak, Battier! Teraz na bloku jest jego lepsza wersja, 71. Ovr zawodnik ligi. Jeszcze z potencjałem, już z birdami. Hedo Turkoglu - zawodnik mogący grać na pozycjach od PG do SF. Per36: 16.6 ppg / 5.7 rpg / 4.7 apg. Nie mam ciśnienia, żeby oddawać tych graczy / Mam na stole kilka ofert / Przy dobrej ofercie rozważę... Nie, żartuję Oddam tanio, wysłucham każdej oferty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Jestem w stanie wysłać gdzieś CWebba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi