kuba2419 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Aminu(C) i Freeland(PF) szukają nowego domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nash i Cummings do wzięcia za frytki (dowolne spadające kontrakty) dla drużyn walczących o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Ponawiam zapytanie o solidnego PG za 1.000.000 gdzie daje 2 młodych graczy i picki Liczy się szybkość reakcji bo znowu obu PG mam na L4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 W dniu 15.06.2021 o 11:30, Koelner napisał: Jeszcze do deadline trochę zostało ale mogę kogoś wzmocnić w walce o PO czy misia na sprzedaż Jason Richardson Tim Duncan Tony Allen Joey Dorsey George Hill Terrence Williams Alonzo Gee za picki , młodość i spadające kontrakty Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Jakby ktoś szukał dobrego Centra na fajnym kontrakcie, to rozważę oferty za Ostertaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 W Kings do oddania: Samuel Dalembert - fajny center o zgrabnym kontrakcie. 71 inside, 77 postD, 90 driveD, 75 blok, 88/95 zbiorki Antawn Jamison - ogarnia trzy pozycje 2-4, rzuty 98/71/72 idealny na ktoras opcje, 74 postD, 75 driveD, 86/77 zbiorki Do oddania caly czas Richard Hamilton Jestem otwarty na rozne oferty wiec zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Jak ktoś ma jakiś nie wygodny kontrakt to zapraszam do wymiany na Gasola i/lub Billupsa. Oprócz tego dostępni do wymiany są wszyscy poza Gordonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 3 minuty temu, SzuLcU napisał: Oprócz tego dostępni do wymiany są wszyscy poza Gordonem. U mnie lepiej bo dostępny nawet Gordon!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 To ja powiem ze mam do oddania pick Bucks którzy w świetle 8 dniowych kontuzji mogą dostać trochę po dupie Oczywiście 1st pick Bucks 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Spurs wysłuchają ofert za: Lamara Odoma. Rewelacyjny gracz na niewolniczym kontrakcie. 40ty overall zawodnik NBA. Świetny na pozycjach SF, PF, C. Szukam kogoś na pozycję PG-SG. Mogę dopłacić pickiem 1st GS '36 (lub dwoma innymi 1stami, które mogę pozyskac) lub/oraz Edem Davisem i Vasquezem - tegorocznymi wyborami w pierwszej rundzie draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 W Kings ostał sie jeszcze Richard Hamilton do oddania. Chce za niego mlodego zawodnika, na rookie kontrakcie z potencjalem (troche lepszego niz np. Ty Lawson ), ew. jakis fajny pakiet 1st rd pickow, w 2-3 najblizszych draftach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Przypominam, że w Hawks dostępni wszyscy gracze i wszystkie picki choć DMC i Randolpha raczej będzie ciężko wyciągnąć ale reszta do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 to oddania mam Aminu wciąż z potencjałem 75 i Bradley wciąż z potencjałem 81. Obaj na rookie kontraktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Bulls trading block aktualizacja - Beasley SF/PF dwu letni kontrakt rookie Ins B+, obrona B+ Inside 86, potencjał 69 - Lance Stephenson rookie 80 potencjału przybyło 34 na campach - Shannon Brown bardzo fajny 2,3 mln kontrakt na 5 lat Jumping 82, 3ka 88 outside A- Obrona A perimeter 74, stealing 94 25 lat 55 potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Kings szukaja podkoszowego do rotacji (lepszego, niz posiadani: Laettner, Martin czy McDyess). Przede wszystkim defensywnego, czyli zbiorka, blok i postD zeby byl na przyzwoitym poziomie. Do oddania w zamian ktorys z graczy: Dennis Scott, Jamal Mashburn lub Derek Harper, lub nawet dwoch, jak gracz bedzie troche fajniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 6 dni do deadlinu jestem otwarty na rozsądne propozycje za Richardsona w zamian za spadające kontrakty i przynajmniej mid 1st Rnd pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Zapraszam z dowolnymi ofertami - w tym momencie oddaję nawet 1st picki 35 za jakieś future 2ndy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Teraz, cvbe napisał: Zapraszam z dowolnymi ofertami - w tym momencie oddaję nawet 1st picki 35 za jakieś future 2ndy to moge odkupic od ciebie moj pick za dwa albo trzy 2nd rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 6 minut temu, Ice23 napisał: to moge odkupic od ciebie moj pick za dwa albo trzy 2nd rd Tylko Wolves i Pistons można kupić za future 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 4 minuty temu, cvbe napisał: Tylko Wolves i Pistons można kupić za future 2nd czyli najbardziej c***owe, jakie moga byc....dzieki rekinie biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi