piotreksuper Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Lakers oddadzą spadającego Eddiego Jonesa i może Z.Randolpha. Oczekuje wzmocnień na ten sezon, mogą być dłuższe kontrakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Nets: - Kevin Love - Ben Wallace - Ron Artest - 1 picki: Bucks, Mavs, Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Ja przypominam że u mnie każdy dostępny. Jak komuś nie odpisywalem ostatnio to przepraszam, ale słabo z czasem stałem, więc najprawdopodobniej oferta po prostu mnie nie interesowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Do oddania mam Horacea Granta (cały czas dobry wysoki do rotacji) i Ersana Ilyasove (długi i wysoki kontrakt, ale gracz cały czas perspektywiczny), gdyby ktoś był zainteresowany - mogę dopłacić pickiem/pickami jak oferta byłaby ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 FA juz za półmetkiem, wiec mała aktualizacja w Kings: Mozliwy na wymianę świeżo podpisany Antawn Jamison. Przyjemny i krótki kontrakt. 9ty zawodnik ligi, jeśli chodzi o skille. Swietny zarówno na sf (dobry handling i quickness) jak i pf (bardzo dobry inside i zbiórka i dobry postd). W zamian oczekuje bardzo dobrego PG ew. SG/SF. Wysoki mnie nie interesuje. To nie jest pozbycie się za wszelką cenę, tylko chęć pozyskania podobnej klasy pg, wiec nie słać proszę mi jakiś śmiesznych ofert, bo nawet nie odpisze.... Cały czas możliwi do pozyskania pozostali zawodnicy: Kevin Durant, Richard Hamilton, Kris Humphries , Samuel Dalembert i Derek Harper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Chicago Bulls Do oddania: Mike Bibby roczny kontrakt 5,4 mln dobry rozgrywajek, dobry obrońca - tanio Michael Beasley spory wciąż potencjał, uzdolniony ofensywnie SF/PF George Hill podobnie jak w realu - dobry strzelec, niezły obrońca z potencjałem Marc Gasol - potencjał, sporo talentu Dodatkowo mogę zalicytowac komuś gracza, mam jeszcze ponad 18 mln cap space. W zamian picki, swapy itd. Edytowane 11 Maja 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Teraz, Tecu napisał: Ben Gordon roczny kontrakt 5,4 mln dobry ofensywny SG, może zagrać back up PG ta Gordon, chciałbyś january ci Bibby'ego wcisnął xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Teraz, julekstep napisał: ta Gordon, chciałbyś january ci Bibby'ego wcisnął xD A fakt, cały czas był Gordon, Gordon i teraz mi się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: january ci Bibby'ego wcisnął xD w dodatku przepłaconego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Poszukuje startera na pozycje PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Nash na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jako ze zaczynaja do mnie naplywac zapytania i propozycje o Marcusa to dodam tylko ze jezeli mial bys jakad ciekawa oferte wymiany Marcusa czy Jordana to jestem w stanie je rozważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Przygarnę jakiegoś s5 pg - płace jak za prezydenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Nets: - Kevin Love - Ben Wallace - Ron Artest - 1 picki: Bucks, Mavs, Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Kings szukają rozgrywającego do pierwszej piątki. Lepszego niż obecni Prigioni i Harper. Do oddania all star Brad Miller. Fajniutki roczny kontrakt. Jest ktoś zaoferuje innego all stara, to w zależności od jego klasy, mogę coś dorzucić. Nawet Duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Wszyscy szukają PG a tylko 2 oferty za Nasha dostałem, nadal zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jakbym chciał Nasza, to bym go podpisał z FA. Drużyny z ambicjami szukają lepszych PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Mam jeszcze ponad 9mln miejsca w salary, gdyby ktoś sobie zamarzył któregoś z tych wafli z FA to zapraszam do kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Dla osób z czołówki listy waivers jestem w stanie za drobną opłatą zwolnić od siebie z kontraktu Gasola i Thabo. Edytowane 14 Maja 2021 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 13 minut temu, SzuLcU napisał: Dla osób z czołówki listy waivers jestem w stanie za drobną opłatą zwolnić od siebie z kontraktu Gasola i Thabo. A jak ta opłata miałaby wyglądac? Żeby, że nie na temat: Chicago Bulls trading block: -Tayshun Prince - fajne campy, spadający niski kontrakt, dobry strzelec, dobry obrońca - Mike Bibby, fajny rozgrywający - Beasley - Hill - Stephenson - Tyrus Thomas Tanio. Jakiś swap czy pick. Rozważę sprzedaż Gasola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi