Sylvinho. Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Oddam pakiet picków 20, 21 i 25 za zawodników do rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Jak ktoś sprzedaje topowych SG to CLEVELAND jest zainteresowane! Zawsze warto zapytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 1 minutę temu, eMeS napisał: Jak ktoś sprzedaje topowych SG to CLEVELAND jest zainteresowane! Zawsze warto zapytac Strzelam że za Bosha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Teraz, Ice23 napisał: Strzelam że za Bosha? Za takiego przykladowego Hughesa to Derona bym dał spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: Za takiego przykladowego Hughesa to Derona bym dał spokojnie serio? bez sensu tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 7 godzin temu, eMeS napisał: Za takiego przykladowego Hughesa to Derona bym dał spokojnie A ode mnie ktos by cie interesowal? Jak tak, to smialo pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Oddam wraz z 2nd pickami: Terry Cummings, Arron Afflalo plus ewentualnie Gerrard Green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Jestem gotowy wcisnąć przycisk Heat Up a w wyjątkowym momencie oddac za hiper wzmocnienie 1 rd pick unprotected lakers z przyszłego bogatego draftu. ciezko o branie czegoś z sałary ekstra ale może ktoś znajdzie ścieżkę właściwa dla obu stron Alternatywnie na myśl przychodzi mi na razie spakowanie Kidda i Andersona za kogoś lepszego a i ciut tańszego niż suma kontraktów 13.000.000+8,500,000 gdyby ktoś chciał rozmienić graczy aby mieć na handel mój towar (2 za 1) zawsze łatwiej dalej kogoś pchnąć z zyskiem nie wiem czy jest sens kombinować tak z Jermaine oNealem ale może macie lepszy fit pod Sheeda i Hilla co by nie pisać chce jeszcze raz walczyć z Hillem o tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Żeby wam ułatwić Kings szukają za Kevina Duranta LUB Richarda Hamiltona all stara lub top3 ostatnich draftow. Do ww. zawodników dorzucam future 1st rd pick. Oferuje zawodników na lata. KD może mieć podpisane QO (trzeba się spieszyć) Edytowane 4 Maja 2021 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) TWolves oddadzą za darmo lub picki: - Brendan Wright - Jerome Jordan - Luke Babbit - Amir Johnson Edytowane 4 Maja 2021 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Mam coś około 16mln miejsca w salary i nie wiem czy chce mi się bawić na FA - jeśli ktoś chce zrzucić gracza z dopłatą,albo oddać mi kogoś z wyższym kontraktem za kogoś z niższym ode mnie to zapraszam. Edytowane 4 Maja 2021 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Jeżeli ktoś chce zrzucić roczny kontrakt przed lub w trakcie FA lub zamówić jakiegoś gracza, to zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Jak ktoś ma wolną kasę i chce kogoś zatrudnić aby mi WYTREJDOWAĆ zapraszam, oddać mogę Picki plus jakiś spadających grajków (których podpiszę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Do końca II etapu dostępny jest każdy z Bucks. Iggy, Finley, Al, Conley Monta i Chandler. Oczekuję spady i picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Po pozyskaniu Aldridge rozważę oddanie Okura (bardzo fajne skille na bardzo fajnym kontrakcie). Szukam pg, sf lub c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nets mogą oddać 1 rundowe picki - Kevina Love - Rona Artesta, Ben Wallace Nets poszukują: SF-a, Centra, bądź PF-a, najlepiej coś z młodych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Na weekendowe rozruszanie na trading block TWolves trafiają: - Robin Lopez: młody, perspektywiczny a już game changer. Według tęgich głów simki centralny punkt pozwalający Wilkom wejść na najwyższy poziom. Przestawiał w PO podkoszowych wycenianych na maksymalne kontrakty. BARDZO WYSOKO GO CENIĘ, tylko poważne oferty. Robin ma już pierścień i szuka drużyny, która da mu trochę więcej piłek w ataku i większą rolę. - Starbury: MVP finałów, kontrakt niższy niż wartość. Jak wyżej- tylko poważne oferty. - Chris Kaman- solidne podkoszowe drewno. Jak określił go jeden z szacownych GMów: "sama jego obecność w pomalowanym odstrasza rywali". - Ray Allen: a jakże, nie można zapominać o człowieku orkiestrze. Punktuje, zbiera, podaje i przechwytuje. Nie trzeba reklamować. - reszta grajków z pierścieniami, którzy mogą zaszczepić niektórym organizacjom kulturę wygrywania Powtórzę się: nie zależy mi, by cokolwiek zmieniać, natomiast jeśli ktoś chce się osłabić żeby dać Wolves kolejne mistrzostwo a mnie samodzielną druga pozycję all time to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 W dniu 7.05.2021 o 09:17, Roger napisał: Po pozyskaniu Aldridge rozważę oddanie Okura (bardzo fajne skille na bardzo fajnym kontrakcie). Szukam pg, sf lub c. Poprawka po podpisie Kwame. Szukam SG lub SF do s5. Mogę dorzucić picki Mavs i Magic 2037 przy dobrej ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Nadal mam 16 mln miejsca, gdyby ktoś chciał coś z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Mam do oddania Grealda Greena i Landego Fieldsa. Moge dolozyc swoj picl w 2037, Magic i Spurs w przyszlym i rowniez drugorundowe mam do oddania wszystkie Do tego za jakas fajna oferte rozwaze rowniez oddanie Jordana i ewentualnie Dannego Greena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi