SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Dostałem ciekawą ofertę za BigAla, nie mówię, że go oddam od razu bo bardzo lubię mój duet AI&AL , ale jak ktoś zainteresowany to może spróbować złożyć ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 W Hawks za odpowiednią opłatą dostępni są oczywiście wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Poszukuje Emesa, on-offow jak nie było tak nie ma! Typera nie ma! Nic nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Roy Hibbert. Wysłucham ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Roy Hibbert. Wysłucham ofert. wiedziałem jakby kj chciał dalej grać to piszta chcący walczyć o wyższe cele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Miami Heat jeszcze raz chcą powalczyć jeżeli Pan Grant Hill pozwoli. Oddam picki aby się wzmocnić. Mimo fantastycznego sezonu Lakers liczę szczególnie na ten unprotected. Chce ktoś ograbić mnie z assetu przyszłości jestem gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 bede mial cos ok 15 picku, chetnych zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 U mnie wszyscy oprócz Hardena i Holidaya na sprzedaż. Dodatkowo mam 4 picki w granicach 11-22 bodajże. Zamienię na kolejne lata lub dwa za jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Przy dobrej ofercie jestem w stanie oddać Odena oraz pick w drafcie ( 5 przed loterią draftu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 U mnie do wyjęcia Tinsley. Top PG na rozsądnym kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Nets oddadzą za spadający kontakt: Hicksona + 1 pick na najbliższy draft Kevin Love - także porozmawiam o wymianie zapraszam z ofertami. Ben Wallace - mogę przedłużyć o rok i oddać P.S będe mieć sporo wolnych milionów mogę przygarnąć kogoś ciekawego jak ktoś chce zwolnić SALARY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 1 minutę temu, matiwrona napisał: Nets oddadzą za spadający kontakt: Hicksona + 1 pick na najbliższy draft Kevin Love - także porozmawiam o wymianie zapraszam z ofertami. Ben Wallace - mogę przedłużyć o rok i oddać P.S będe mieć sporo wolnych milionów mogę przygarnąć kogoś ciekawego jak ktoś chce zwolnić SALARY Wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 W dniu 24.04.2021 o 10:01, Ice23 napisał: Wracajac do tematu.... Kings chetni rozwazyc jakies wymiany. Przy dobrych ofertach dostepni wszyscy pozostali w skladzie zawodnicy: Richard Hamilton, Kevin Durant, Kris Humphries i Samuel Dalembert. Po sezonie jest sporo kasy, wiec moge przyjac zawodnikow z wyzszymi kontraktami niz moi (wyzszymi - czytaj: nieprzepłaconymi) Wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 4 godziny temu, SlaKB napisał: Wyczyść skrzynkę Juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 13 minut temu, Ice23 napisał: Jeśli to do mnie było, to skrzynkę mam prawie pustą To odpisz mi na wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Przy ciekawej ofercie Houston moze spakowac Jordana albo Greena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Carmelo Anthony do oddania - szukam podobnej klasy SG, najchętniej tańszego, o dobrych PG. C też pogadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Za naprawdę świetną ofertę rozważę oddabnie Rudego Gaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Możliwe że za kilka h będę na tyle wkurwiony na simkę że rozważę różne dziwne oferty za swoich orłów! xD POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 #13 i Boston (#14?) na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi