Ice23 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 W dniu 26.02.2021 o 00:22, Ice23 napisał: Sacramento Kings cały czas czekają na ciekawe oferty za Kevina Duranta. Cały czas interesuje mnie top 5 ostatnich draftow na rookie kontraktach. Szukam tez konkretu pod koszem. W zamian mogę dać fajny pakiecik np. Dalembert + Prigioni. Za all starów do ruszenia także pozostali, włącznie z Richardem Hamiltonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Dobra dziady wyzywam was, Szansey zakładaj buty Oddam Ridnoura za jakiegoś podkoszowego zwierza z prawdziwego zdarzenia, uprzedzając nie @Qcin_69 nie chodzi mi o Baynesa Już ja wam pokażę ... ktoś tu musi mieć rację i pierwszy raz mam nadzieję, że to będzie @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 W dniu 26.02.2021 o 12:39, eMeS napisał: Cavs: Muresan, D.Marshall, A.Walker dostepni interesuja mnie za nich picki, mlodzi perspektywiczni gracze Bosha z first rounderem też oddam Donyell Marshall, Antoine Walker nadal dostepni za picki, mlodych i perspektywicznych graczy lub starych ale z dobrymi kontraktami Bosha nadal sprzedam razem ze swoim tegorocznym pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Bell , Harper , Evans do handlu w zamian za picki lub młodszych graczy z dobrym D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Nadchodzące FA będzie rewelacyjne, najlepsze od lat. Jeżeli ktoś chce wymienić zawodnika na dłuższym kontrakcie na spadającego, świetnego (28. Overall) allroundera, Lamara Odoma to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) W dniu 3.03.2021 o 08:03, Pablo81 napisał: Nadchodzące FA będzie rewelacyjne, najlepsze od lat. Jeżeli ktoś chce wymienić zawodnika na dłuższym kontrakcie na spadającego, świetnego (28. Overall) allroundera, Lamara Odoma to zapraszam. Tak ja też zapraszam ... choć na teraz mi nie zależy, ale jak coś ofert wyslucham Edytowane 4 Marca 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 W dniu 3.03.2021 o 08:03, Pablo81 napisał: Nadchodzące FA będzie rewelacyjne, najlepsze od lat. Jeżeli ktoś chce wymienić zawodnika na dłuższym kontrakcie na spadającego, świetnego (28. Overall) allroundera, Lamara Odoma to zapraszam. Taaa taki A. Walker ver. 2.0, wszystkiego trochę, ale niczego konkretnego dobrego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 To też Pablo nie napisał allstar i jako obrońca na 3/4 odom jest absolutnie legit, także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) W obliczu kontuzji rudowlosowego Adonisa Miami chciałoby zrobić wałek Januarego póki jeszcze można oszukać przeznaczenie. 1) chętnie podmienię Bonnera z pickiem za zdrowego podkoszowego na czas kontuzji 2) jeżeli podkoszowy byłby lepszy niż Red Rocket to oczywiście wymiana może być permanentna 3. ewentualnie poza wymiana milion dwieście za milion dwieście można pokombinować z Day Penny Rodriguez tylko ostrożnie bo mój 6th Man Todd (4,5M) Day jest wysoko w excelu wiec tu by musiał iść mocny podkoszowy 4. Fillerami może być perspektywiczna młodzież Teletovic Jerebko Williams Gee 22 Latkowie z potencjałem Jakość podkoszowego ustawia jakość pickow oraz wybór zwrotny młodych. Heat są 300.000 pod kreska wiec nie zaszalejemy kontraktowo bo nie chce ruszać S5. Edytowane 5 Marca 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Jak ktoś ma biedę na pg to sprzedam Dereka Harpera. Bez oczekiwań co chce w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Mam dwóch dobrych SF: Shawna Mariona Devina Browna. Wymienię jednego z nich na legit PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 David West i Antonio McDyess do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 W dniu 1.03.2021 o 19:47, eMeS napisał: Donyell Marshall, Antoine Walker nadal dostepni za picki, mlodych i perspektywicznych graczy lub starych ale z dobrymi kontraktami Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 oddam Duncana za spadające kontrakty - wiem , że jest overpaided ale jak ktoś chce tu i teraz wygrać to może się przydać podkoszowy z bdb def i regularnie robiący double - double (18/12 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 wysłucham ofert ZA WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 3 minuty temu, Principe napisał: wysłucham ofert ZA WSZYSTKICH Najpierw wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 4 minuty temu, Principe napisał: wysłucham ofert ZA WSZYSTKICH Walcz jeszcze,miejsce nad Bostonem samo się nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: Najpierw wyczyść skrzynkę Sory byku mnie też zaskoczyła taka skala zainteresowania Wyczyszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Kings szukają wzmocnienia na pg. Które dobrze sprawdzi się jako opcja w ataku. Do oddania jakieś ciekawe duo z zawodnikow: Nick Van Exel/Pablo Prigioni, Andris Biedrins/Samuel Dalembert, Jamal Mashburn. Za kogoś ciekawego do ruszenia także future 1st rd pick. Zapraszam na priv jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Jeżeli komuś przyda się Nowitzki, West, McDyess, PJ Tucker, Robinson czyTony Parker w walce o cokolwiek to są do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi