gimmie Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Jazz rozwiążą sprzedaż D.Granera 26 lat. Scoring 247, średnia 24pkt na mecz. Kontrakt 11mln x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Sacramento Kings polują na jakiegoś grubego zwierza. Na pozycję PG/SG. Do oddania wszyscy, włącznie z Hamiltonem i Durantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Szukam legalnej 1 opcji, do oddani dużo, ale nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Zapraszam na wyprzedaż, jak wszyscy to wszyscy - nikt nie jest nietykalny, a możecie mieć gracza z historycznego teamu Atlanta (1-81 sezon <3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 7 minut temu, cvbe napisał: Zapraszam na wyprzedaż, jak wszyscy to wszyscy - nikt nie jest nietykalny, a możecie mieć gracza z historycznego teamu Atlanta (1-81 sezon <3) Za taki wynik to powinny być co najmniej 2 x 1, albo odwrotnie ban czy coś, panie miej pan litość dla tych hawks że 2/3 spotkania jeszcze uciulaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: Za taki wynik to powinny być co najmniej 2 x 1, albo odwrotnie ban czy coś, panie miej pan litość dla tych hawks że 2/3 spotkania jeszcze uciulaj Robim co możem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 godzinę temu, cvbe napisał: Robim co możem Coś jak Julek na campach ale u ciebie sukces i tak już murowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Spurs wysłuchają ofert za: Wade'a - po transferze, jako pierwsza opcja 30,7 PPG, 47.8 FG%. Arenasa. Każdy z nich oprócz punktów oferuje sporo zbiórek i asyst (~6) oraz przechwytów. Wysłucham każdej oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Za naprawdę dobrego centra ruszę swoje picki. Na wyrównanie kasy bdb obrońca Kendall Gill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Poszukuję PFa do 1 składu mogę oddać 1 pick Nets na ten sezon Zapraszam z ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Oddam wszystko za 1rd picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 oddam 1rd pick unprotected MIA 2034 za wzmocnienia nie mogę brać więcej niż 300.000 osią wymiany powinien być Todd Day (4,5)+ Kemp (1) + Williams (min) + Rodriguez (2,5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Drużyny walczące o PO na wschodzie (poza Celtics) mogą za darmo pozyskać Redda i Greena np na czas kontuzji swoich graczy - później mogę ich odebrać w powrotnym, identycznym dealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 godziny temu, cvbe napisał: Drużyny walczące o PO na wschodzie (poza Celtics) mogą za darmo pozyskać Redda i Greena np na czas kontuzji swoich graczy - później mogę ich odebrać w powrotnym, identycznym dealu Bosze leasing grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Godzinę temu, elwariato napisał: Bosze leasing grajków Wystawilbym ich na 48 minut i zobaczył kiedy ACL w tej grze wystąpi A w temacie Sergio Rodriguez 23 letni młodzian na dorobku za picki i spadającego minimalnie tańszego wafla Im gorszy tym lepi Dobrze rozwijające się staty G. 2nd rookie team kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Sacramento Kings cały czas czekają na ciekawe oferty za Kevina Duranta. Cały czas interesuje mnie top 5 ostatnich draftow na rookie kontraktach. Szukam tez konkretu pod koszem. W zamian mogę dać fajny pakiecik np. Dalembert + Prigioni. Za all starów do ruszenia także pozostali, włącznie z Richardem Hamiltonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Cavs: Muresan, D.Marshall, A.Walker dostepni interesuja mnie za nich picki, mlodzi perspektywiczni gracze Bosha z first rounderem też oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Wysłucham ofert za Shawna Mariona. Mogę go nawet lekko rozmienic, żeby poszerzyć rotację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Jakby co szansey do oddania, przepłacony ale przydatny combo, dla osłody mogę oddać Browna czyli w drugą stronę wymiatacz za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Jeśli ktoś szuka spadających kontraktów to mam D.Scotta 11 baniek do oddania. Chętnie przyjmę kogoś z dłuższym kontraktem, ale lepszego. GM LAKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi