geniuz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Golden State Warriors: Do oddania Dikembe Mutombo. Świetny w defensywie (PostD 87, Blocking 97) i na zbiórce (Oreb 97, Dreb 90) z niewysokim ($8 mln), spadającym po sezonie kotraktem. W zamian szukam PG i SF na ławkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 jakby co to mogę wziąć ciekawe oferty pod uwagę za duet, w pakiecie, Manu i Dre Miller. Najlepiej jakichś perspektywicznych grajków co to już teraz rzucić potrafią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Nets: Oddadzą: Jay Williams Mo Williams Todd Day Joe Dumars Dell Curry za jakiegoś PF/C - podobnie jak oni na spadajacym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Atlanta chętnie pozyska defensywnych: C oraz PG. Mogą być nieco dłuższe kontrakty, mogę sypnąć jakimś 1stem za kogoś lepszego, w drugą stronę głównie spadający kontrakt Forda, mogę pomyśleć nad oddaniem bardzo perspektywicznego Delonte Westa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Heat poszukują partnera do mikrotransakcji. 2 za 1 Carney (spadajacy 400k) plus jeden z moich rookie (Ayon lub Landry) plus 2rd HEAT 2032 za kogos spadającego 700-1000k mini ruch który w bonusie ma pick 2rd oraz młodego gracza Alternatywa jest tez wymiana 2 za 1 gdzie mogę oddać obu rookie jezeli ktoś chce obserwować młodych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Steve Nash do oddania za spadajace kontrakty - w pierwszej kolejnosci dla Druzyn ktorych picki maja w Bostonie Jamison-j.w. Kidd rowniez dostepny w wymianach - tu moge jakis szajs przyjac z pickami lub prospektami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Atlanta Hawks Poszukuję już tylko defensywnego PF/C - najlepiej jakiś stary grzyb, żeby był już gotowy do gry, zwłaszcza że nie mam wiele do oddania. Przy lepszym graczu może być Delonte West i jakiś 1st, przy faktycznie przeciętnym staruszku, który gdzieś indziej grałby z ławki 10 minut mogę dać jakiś 2nd i spadające kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Sacramento Kings caly czas poszukuje rozgrywajacego, do pierwszej piatki. W zaleznosci od oferty, jestem w stanie oddac: Ricky Davisa, Keitha Van Horna, Sama Cassella. Jesli zawodnik bedzie konkretniejszy, to bede w stanie ruszyc takze Yao Minga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Clippers wysłuchają ofert za Arenasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Odświeżenie Do oddania: - R. Tarpley dobry gracz na spadającym kontrakcie - D. Griffith b. dobry strzelec, weteran że spadającym kontraktem - T. J. Ford niezły back up PG - B. Cook, całkiem fajny stretch C/PF z niezłą obroną na minimalnym kontrakcie rocznym - M. Sweetney back up PF na spadającym kontrakcie - Z. Randolph - może i nie blokuje, ale wszystko inne robi na b.dobrym/dobrym poziomie. - N. Robinson - dobre campy, jest potencjał - R. Foye rezerwowy młody SG za darmo - Douby młody PG na rookie kontrakcie za darmo - L. Head Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Miami Heat maja ostatni przyszłościowy asset za który potrzebują wzmocnić sile rażenia na teraz. młody perspektywiczny Sergio Rodriguez 21 lat potencjał 78a już ma +75 w jumpshot 3p Q peremD Steal tradycyjnie poszukuję startującego C więc mogę połączyć Eldena Campbella z dowolnym graczem z listy: Derek Harper 928 De Brown 904 Reggie Lewis 902 Campbell 873 Mc Cray 854 Boykins 852 Josh Childress 849 Austin 818 Szewczyk 792 co ważne przeprowadzone zmiany nie ruszyły moich dwóch pierwszorunderów więc jest jeszcze okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nets mogą oddać: Marvin Williams Dell Curry Todd Day Joe Dumars Rockets oddadzą: Rik Smits Sidney Green Elton Brand Michael Redd Larry Johnson Glen Rice Shannon Brown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 McGrady, Nowitzki czy Bierdins dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Jakby komuś pasował ktoś z tych weteranów bardziej niż jakiś posiadany spadający gracz to zapraszam. Ceny niskie lub nawet darmo - R. Tarpley dobry gracz na spadającym kontrakcie - D. Griffith b. dobry strzelec, weteran że spadającym kontraktem - T. J. Ford niezły back up PG - B. Cook, całkiem fajny stretch C/PF z niezłą obroną na minimalnym kontrakcie rocznym - M. Sweetney back up PF na spadającym kontrakcie Edytowane 1 Lipca 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 1. Manu 2. Mirza 3. Dre Miller 4. Boner Jakby ktoś reflektował na któregoś to dawać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Wysłucham ofert za Latrella Sprewella. 881 overall skillset Bez bieda ofert, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Wysłucham ofert, ponieważ u mnie nie dostają tylu minut na ile wskazywałby ich talent, za: Antoine Walker 986 overall Luis Scola 888 ovrrall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Sacramento Kings ma do oddania Yao Minga (19pkt/12zb) - przyjemny kontrakt, nie za duży, nie za mały. Poszukuje: rozgrywającego o podobnym kontrakcie, do pierwszej piątki. Mogę też rozważyć spadające kontrakty + pick(i) pierwszorundowe. Nie interesują mnie oferty za 3 ogórów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Do oddania: - S. Nash dobry gracz, nakręci atak, na spadającym kontrakcie - M. Sweetney back up PF na spadającym kontrakcie - Z Randolph, oprócz blokowania dobry/b. dobry gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nets z chęcią oddadzą: Dikembe mutombo Ben Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi