gimmie Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jazz oddadzą na rookie kontraktach dobrego prospekta Tytusa Thomasa w zestawie z Ian Mahinmi za piwo, schodzące kontrakty. Ew odległe picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Oddam Shawna Bradleya za coś spadającego. Dopłacę 1st round pickiem 2032 Priorytet tym większy im lepsze to coś spadającego na ten sezon Edytowane 29 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Oddam (Nets) Hornacka - za jakiś inny spadający + pick jak komuś przyda się do walki o wyższe cele Marvina Williamsa - za pick Ben Gordon - mogę wysłuchać ofert za pick 1 rnd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Zajrzyjcie do Hawks i jeśli znajdziecie coś poza Hughesem, Wadem i pickami wartego chociaż 2nda to się odzywajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 NYK szukają PG, oferujemy spadające kontrakty i pick 1 rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 jako że mam dwóch kotów na PG to mogę oddać jednego za innego grajka na spadającym kontrakcie o takim profilu: - obwodowy (SG/SF) scorer - dobry center (optymalnie D-oriented) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Oddam picki za pg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Pablo81 napisał: Oddam picki za pg. Zapraszam Boykins do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mogę oddać Haywooda, dobry obrońca i zbierający, dosyć słaby w ataku, ale mięso pod kosz zawsze w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Do oddania wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Oddam picki za pg. Van Exel lepszy niż Boykins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 34 minuty temu, Tecu napisał: Do oddania wszyscy Za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Krzemo napisał: Za szybko Wiem i nie chcę tego, ale ostatnio grają beznadziejnie Raczej będę walczył, bo to byłoby słabe z mojej strony gdybym poszedł na łatwiznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Oddam pick Jazz, Magic, Nuggets i/lub pick 2nd Bucks. Do oddania spadające kontrakty Korvera i Stojakovica Andray Blatche także do oddania. Oferty można łączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Vinicius, Delfino, Green, Quinn - do oddania za wzmocnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) 18 godzin temu, Ice23 napisał: Sacramento Kings rozważa oddanie Michaela Jordana. Tylko konkrety. Jeśli nie jesteś w stanie oddać swoich najlepszych zawodników, to nawet nie pisz do mnie z ofertami za 3-4 jakiś ogórów oferuję ekonomicznego Johna Williamsa , resztę $$ dopłacisz w barterze - paleta papieru toaletowego, 17 rękawiczkach lateksowych lewych, 23 sztuk maseczek ffp3 ręcznie malowanych, 1 Wielkanocny cukrowy zając z marchewką ps rozważę drobne negocjacje w zakresie obniżenia roszczeń w stosunku do propozycji barteru Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Przemyślę oddanie Dirka za kogoś kto zrobi różnicę na sf ewentualnie pg. Nie mam ciśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 oddam stocktona za gracza na pozycję sg GM Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Szukam dobrego SFa, do oddania Rose, Delfino, Lever, Vinicius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Rasheed Wallace kozacki SF do s5 do oddania za pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi