Sylvinho. Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Oddam Redicka lub Richardsona za centra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Milwaukee Bucks Dostępni nieźli zawodnicy na spadających kontraktach: Al Horford Anthony Randolph Blake Griffin Ricky Davis Zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Do oddania dwa 1st unprotected za wzmocnienie na teraz, z tym że to wzmocnienie musi być na niskim kontrakcie bo nie chcę oddawać nikogo z mojego 'core' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Rozwaze oddanie Monroe ale on ma wysoki kontrakt wiec musialby byc to ktos o podobnym kontrakcie, moze byc o rok dluzsza umowa. Ktos na obwod, ktos kto da mi pierscien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Rockets poszukuję wzmocnienia na SF/SG. Do ruszenia są między innymi Terrence Jones, Kyle Lowry, Crowder czy Barton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Rozważę oddanie Josha Smitha ale tylko i wyłącznie za pakiet złożony z młodych perspektywicznych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Sylvinho. napisał: Rozważę oddanie Josha Smitha ale tylko i wyłącznie za pakiet złożony z młodych perspektywicznych zawodników. U MNIE JEST TAKI JEDEN MŁODY DUCHEM ROSJANIN ZASŁUŻONY DLA MIASTA TORONTO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Sprzedam Barnesa za fajną opcję na pg. Barnes świetna opcja ofensywna, z fajnym potencjałem (60). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Sacramento Kings ma do oddania duo Bynum/Deng + Schroder/Oubre Jr. - za jakiegoś fajnego gracza, lub trójkę: Bynum/Deng + Schroder + Oubre Jr. za all stara. Przy naprawdę fajnym zawodniku, mogę dodać swój najblizszy 1st rd pick.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Poszukuję zawodników na pozycję PG lub sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Ja cały czas wysłucham ofert za Bledsoe i DAJ. Eric gra jak jebany Jezus więc zapraszam tylko poważnych allegrowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Też przypominam, gdyby ktoś był zainteresowany to z Miami Heat można wyciągnąć: Pięknego Richarda (SG) - 4.4 mln, 1 rok Diona Waitersa (SG) - MLE Jeffa Teague (PG) - 7.2 mln, 2 lata, 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) W Houston do wzięcia: Kyle Lowry - PG/SG - 4.5mln/rok(MLE) Jae Crowder - SF - 3mln/3lata Terrence Jones - PF - 4,7mon/2lata Montrezl Harrell - PF - rookie/3lata Willa Barton - PG - 1.2mln/rok (LLE) Edytowane 3 Maja 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Al Horford dostępny. Do ruszenia także picki- szukam jakości i lepszych graczy, mogę tez wymienić Ala na 2-3 gorszych, ale rotacyjnych ziomeczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Sacramento Kings rozwazaja oddanie Kevina Love'a, potrzebujemy gracza o troche innych profilu. Tylko konkret za konkret, bez rozmieniania na kilku srednich zawodnikow. Najchetnie na pozycje 1-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Trwają poważne rozmowy o opuszczeniu klubu przez Kendrick Perkins i Ty Lawson. Interesują mnie TYLKO expiringi, dopłaty w assetach i zależało by mi, by częścią wymiany z jednym lub drugim graczem był Nikola Mirotic. Zapraszam zainteresowanych do składania ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Sacramento Kings odda swoje dwa, najbliższe 2nd picki '41 i '42 za darmo. Kto pierwszy, ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 W dniu 10.05.2023 o 07:46, MarcusCamby napisał: Trwają poważne rozmowy o opuszczeniu klubu przez Kendrick Perkins i Ty Lawson. Interesują mnie TYLKO expiringi, dopłaty w assetach i zależało by mi, by częścią wymiany z jednym lub drugim graczem był Nikola Mirotic. Zapraszam zainteresowanych do składania ofert. Ty Lawson za expiringi, najchętniej na Zachód. Nie chce tu sugerować, ale @kolader @SzuLcU @Roger jesteście tu naturalnym targetem docelowym, a myślę że dobry PG by Wam się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Jae Crowder do oddania za spady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Wysłucham ofert za Jokic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi