Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 wysłucham ofert za Nurkicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Oddam Iguodale za kilku trochę słabszych zawodników dzięki, którym poszerzę rotacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 diop, tucker, ford, brussino, black i byc moze wcs do oddania za cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 W Sacramento Kings do oddania: Baron Davis, Andrew Bogut i Gilbert Arenas. Wszyscy spadajacy po następnym sezonie. Za cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 UPDATE: Ostał się już tylko Andrew Bogut. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Bulls na sprzedaż: Hassan Whiteside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Mogę przyjąć spadający kontrakt wzamian za picki draftowe w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Bledsoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 oddam pick 16 za pick 1 rundowy z lat 41 , 42, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 przyjmę jeszcze jakiegoś gracza za cap space 7,4mln, przy dobrej ofercie oddam również picki Lakersi czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ja również mam wolne 6,5 mln jeśli ktoś chce zrzucić trochę salary to może się dogadamy. Przy czym preferuje 1 roczne umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 pick 16 i 29 nadal do wyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 ODDAM TRISTANA ZA DARMOSZKĘ! SPIESZCIE SIĘ ŻEBY ZDĄŻYĆ PRZED +80 CAMPAMI PO KTÓRYCH CENA WZROŚNIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Szukam backup centra w zamian za pick nr 17 tegorocznego draftu lub Garego Harrisa (12 pick z poprzedniego draftu, 10pkt/mecz w poprzednim sezonie z 82 potencjału) plus ewentualnie spadający po sezonie Burke, Snell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 jak ktoś ma lipę z salary to wymienię swojego early 2nd picka z tego draftu na jakiegoś firsta -> oferta ważna dopóki w poolu są interesujące mnie grajki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Picki 1 rundy draftu do oddania - na pewno się dogadamy) te obecne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 wysłucham ofert za Brooka Lopeza 2 godziny temu, Alonzo napisał: .. a już miałem pisać, czy może czegoś nie wiem o zmianach kadrowych w moim teramie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 18 minut temu, Qcin_69 napisał: wysłucham ofert za Brooka Lopeza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Spadajacy Gallinary na bloku. Jakby ktos chcial sie pozbyc dluzszej umowy, to wyslucham kazdej oferty. Za kogos fajnego dorzucam Otto Portera lub ktoregos z graczy z tegorocznego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Chicago Bulls Przyjmę jakieś 2 rundy, mogę ewentualnie dać jakieś z przyszłych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi