Skocz do zawartości

buty, kicksy i inne ciuchy zwiazane z koszem

badboys2

Rekomendowane odpowiedzi

ogolnie sprawa wyglada tak zamowilem hyperquicknessy i odebralem je dzisiaj i ich first view bardzo spoko ladnie sie trzymaja czuc ten zoom sztywna kostka i ladnie sie dopasowywuja do nogi. "sparingi" mam w soboty wiec zdam relacje odnosnie gry w tych sandalkach :P

pozdrowka maniacy

Witajcie! 

Robię poszukiwania butów, więc postanowiłem zarejestrować się na tym właśnie forum.. Jedynym jaki konkretnie mogę wziąć pod uwagę. Może przy okazji poudzielam się w innych tematach. Do rzeczy.

Do nowego ulicznego sezonu jeszcze daleko, ale lubię być przygotowany jak najwcześniej.

Szukam lekkich butów na asfalt z cienką podeszwą dla osób lubiących czuć podłoże. Kupiłem jakiś czas temu okazyjnie AND1, ale kompletnie się nie sprawdzają, wręcz nie lubię w nich grać. Dostaję auto uczucia zmęczenia.

Buty, które znam i mam już na swojej liście "może kupię".

- Nike Kobe 
- Adidas D. Rose

Kojarzycie jeszcze jakieś?

@Nr10

NIe wiem jak masz zamiar katować buty, ale ja moge polecić Ci hyperdunki 2012 (już minęły 2 lata grania na zewnątrz) poza tym pewnie wszystkie hyperfuse'y, nike kobe venomenon i te inne poboczne linie kobego, slyszałem, że jordany melo m9 też się nadają, kd iv elite podobno dają radę. No i oczywiśce wszystkie starsze modele jak starsze soldiery od lebrona.

Jestem leciutki, niski, lubię biegać, skakać i ciągle hamować : D. Gram na asfalcie więc nie chcę przepłacić za coś co ma się za chwilę zetrzeć.

VENOMENON to jest fajne. Tańsze a w stylu Kobe. Łoł. Dzięki.

Edytowane przez Nr10

Mógłby posiadacz lebronów X powiedzieć czy nadają się one na granie na zewnątrz (pod względem twardości/ścieralności podeszwy)?

I jeszcze jedno w sumie związane z poprzednim czy podeszwa przezroczysta (ang. translucent) jest jakby miększa w porównaniu ze "zwykłą"? Jak zawsze chodzi o wytrzymałość (tak bywa jak się głównie gra na zewnątrz i chciałoby się mieć laczki ulubionego zawodnika :nevreness: )

Edytowane przez PB94

@Kubbas

Nie wiem czy Ci to coś da, ale to daje nadzieję na przyszły performacne review http://kicksoncourt.com/nike-zoom-crusader-detailed-look-review/

P.S. mam nadzieję, że się nie pomyliłem co do modelu.

Fajne! Podobne trochę do Kobe 5. I wreszcie jakieś buty z przednim i tylnim zoom w przyzwoitej cenie od Nike, bo ostatnio ciągle te Lunary i inne kombinacje.

Ja czekam na recenzję (i cenę) Nike Hyperrev. Zoom na całej długości plus odchudzony Phylon plus praktycznie low-top z minimalnym wsparciem kostki przez rzep i może być hit.

witajcie

mam pytanie a propos tych LeBron-ów 8

czy ktoś miał z nimi kontakt fizyczny? jeśli tak proszę o opinię?

jak dokładnie nazywa się ten model przedstawiony prze zemnie na obrazku?

i najważniejsze czy można je gdzieś kupić? jeśli tak mile widziane gdzie :-)

Ja swoje "ósemki" kupiłem na sklepiekoszykarza i sprawdzają się całkiem nieźle. lecz przyznam, że po drugim sezonie zaczyna odklejać mi się podeszwa (od przodu i po bokach) i pod dużym palcem wyrobiła się dość duża dziura. w każdym bądź razie super butki i pomimo tego, że moje się już starzeją nadal są bardzo wygodne ;)