Skocz do zawartości

buty, kicksy i inne ciuchy zwiazane z koszem

badboys2

Rekomendowane odpowiedzi

@Dziobak - basketmania.com.pl i pro-baller.com mają całe czarne Zoom KD III - innej kolorystyki w PL nie widziałem.

@szakaloss - chyba do naszego kraju one w ogóle nie trafiły (nasz rynek nie jest na tyle chłonny aby jeszcze można było przebierać w modelach i kolorystykach...).

@firek99 - jeszcze kilka modeli nasunęło mi się na myśl, ale Ciągle żaden spełniający wszelakie podpunkty :) rozumiem że podeszwa bez żadnych widocznych systemów była? inna kwestia że mógł to być bardziej podstawowy model którego teraz należałoby szukać w katalogu z tamtych lat, a o takowe nie łatwo...

@dr

Podeszwy butów miały czarne spody, z szarymi "listkami" antypoślizgowymi. Żadnych systemów typu air, zoom, czy torsion nie posiadały. Tak jak podejrzewasz, buty te raczej były modelem podstawowym, nie dedykowanym stricte do koszykówki (chociaż, gdy kupowałem je jakieś 10 lat temu w Kielcach, leżały na półce z obuwiem do basketu, poza tym, świetnie się w nich grało) i zdaję sobie sprawę, że nie łatwo będzie je znaleźć. Opisałem je na tym forum raczej z nadzieją, że ktoś je miał i zapamiętał, aniżeli, by ktoś na podstawie moich "wytycznych" szukał ich w sieci. Obawiam się, że w internecie w ogóle nie ma śladu na ich temat. Ratunku upatruję rzeczywiście w katalogach z tamtych lat, niestety nie mam do takowych dostępu, ani tradycyjnych, ani w wersji elektronicznej.

jak można takie coś nosić...

podobno z gustami sie nie dyskutuje ;]

no tak... ;]

słuchajcie jakie sklepy oprócz

footlocker.com

pickyourshoes.com

jakie polecacie w stanach na kupno jordanów i air maxów ? szykują się grube zakupy, szukam czegoś pewnego no i żeby był dobry wybór tych dwóch marek bo chce kupić retro jordanów, i parę air max 1. najchętniej za jednym zamachem

ten eastbay albo ma ofertę z footlocker'a, albo coś jest dziwnego :D ceny takie same, oferta identyczna, zdjęcia butów takie same, czcionka w sklepie ta sama.... ocb?

wszystko jest identyczne nawet nawet informacje o wysylce ceny panstwa itp Moe to jest sposob na obejscie jakis podatkow albo zeby chociaz placic mniej ... nie wiem ...

ten eastbay albo ma ofertę z footlocker'a, albo coś jest dziwnego :D ceny takie same, oferta identyczna, zdjęcia butów takie same, czcionka w sklepie ta sama.... ocb?

może jedno zostało kupione przez drugie? na pewno należy to do jednej korporacji, eastbay jest filią footlockera.

Mam pytanko: chciał bym se zacząć grać w clubie(11 lat mam) i czy takie buty by pasowały do kosza http://etalon.pl/Buty-Adidas-SHOOTING_S ... 5722-10730 ( kupiłem se ja ale mam spór z bratem czy to są do kosza) za odp. thx

to nie będą dobre buty do gry - nie chronią kostki, trakcja pewnie dosyć biedna ( nie jestem w stanie ocenić po zdjęciu )

ale widać od razu że to buty na codzień

http://allegro.pl/show_item.php?item=1546036249

zapraszam , jakby był ktoś chętny

Gdzie je kupiłeś? Coś mi w nich nie pasuje, szczególnie tył.

mnie właśnie ten tył też zastanawiał, bo ten model co mają np. w basketzone ma inny tył, ale kumpel ze Stanów, kiedyś podeslal zdjecia swoich II i miał identyczne i mnie wydaje sie ze są ok. , moze sa z innych serii, moze buty produkowane na europe sa inne i na stany inne?