Kubbas Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 ja mam wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ma ktoś jakieś rabaty na basketmanii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 aktualnie jest promocja: 10% rabatu i darmowa wysyłka - przez 2 tygodnie więc korzystaj https://www.facebook.com/BasketmaniaShop/photos/a.217742978239021.64639.204706522876000/1042485979098046/?type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Na Runcolors promo na Jordany. Ktoś tu ostatnio męczyl całe forum o VII więc ma okazję wyrwać je względnie tanio. http://www.runcolors.pl/pl/products/air-jordan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czy Nike kiedykolwiek zrobił jakąś reedycje LeBronów?Ileż bym dał za takie nowe. Nie miałem lepszych trzewików na outdoor. Jeszcze jakby rzep poprawili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Czy Nike kiedykolwiek zrobił jakąś reedycje LeBronów?Ileż bym dał za takie nowe. Nie miałem lepszych trzewików na outdoor. Jeszcze jakby rzep poprawili... jeszcze nie było ale myślę że to tylko kwestia czasu... ostatnio pojawiły się retro sample jego drugiego sygnowanego modelu także jest coś na rzeczy ja czekam na Zoom Solider IV Edytowane 22 Czerwca 2015 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maje34 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam oryginały czy feje http://allegro.pl/show_item.php?item=5459709249 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasidwa Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ma ktoś jakiś kod do runcolors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Możecie coś powiedzieć o butach LeBron Ambassador VII? Wpisałem do wyszukiwarki forumowej i nic konkretnego. Coś mi podpowiada, że to nie jest najlepsza rekomendacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 chłopaki ma ktoś może jakiś rabat w Run Colors ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 chłopaki ma ktoś może jakiś rabat w Run Colors ?? Nie ma rabatów, trzeba pisać do nich bezpośrednio na fb np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 http://olx.pl/oferta/kobe-9-r-45-CID87-IDacxPb.html#82c46f1b38 http://olx.pl/oferta/nike-kobe-zoom-vii-7-45-lebron-kd-air-max-jordan-free-run-flyknit-CID87-IDaRWff.html#e20d7bb01b Legit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) dzięki za info @Kraso @sewer raczej tak, ale rozklepane są - nie kupowałbym takich butów Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez R_air_G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Też mi się tak wydaje ale szukam w miarę tanich kobasów a wszystkie nowe strasznie drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ktoś ma Lebrony XII ? Jakieś informacje ? Czy podobne do Lebronów X że trochę ciasnawe ? I jak się spisują na parkiecie może ktoś w nich grał ? Bo się przymierzam i sam nie wiem czy XII czy Soldier IX czy może coś z Jordana albo Superfly 4 albo XX9. Spróbowałbym Lebrony bo grałem w X i bardzo dobrze mi sie grało indoor i outdoor oczywiscie jak sie rozbily bo na poczatku byly ciasnawe ale jak to w X. Będe wdzieczny jeżeli ktoś coś napisze szukałem recenzji kiedys robili chyba na basketzonie na youtube ale chyba zaprzestali z tym pomyslem a zadnych innych info nie znalazłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ktoś ma Lebrony XII ? Jakieś informacje ? Czy podobne do Lebronów X że trochę ciasnawe ? I jak się spisują na parkiecie może ktoś w nich grał ? Bo się przymierzam i sam nie wiem czy XII czy Soldier IX czy może coś z Jordana albo Superfly 4 albo XX9. Sam nie mam pary, ale przymierzałem w sklepie i zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Nie są tak ciasne jak X. Wydawały się extra wygodne, miękkie. Z tych które wymieniłeś wybierałbym między XII a XX9. Tutaj masz recenzje: BTW Basketmania ma dobre ceny na LeBrony XII, do 500zł nawet można kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dzięki więc chyba zostanę przy swoim i wezmę te XII. Na Basketmani nie ma mojego rozmiaru. A znasz może tego sprzedawce ? Troche podejrzane dużo ma rozmiarów itd ale też bardzo dużo butów wystawionych. http://allegro.pl/nike-lebron-xii-instinct-684593-583-r-41-46-i5599645042.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Też ostatnio przymierzałem Lebrony XII. Faktycznie - bardzo wygodne, miękkie i z dobrą amortyzacją. Natomiast są bardzo masywne i najlepiej się sprawdzą dla masywnego, wysokiego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dzięki więc chyba zostanę przy swoim i wezmę te XII. Na Basketmani nie ma mojego rozmiaru. A znasz może tego sprzedawce ? Troche podejrzane dużo ma rozmiarów itd ale też bardzo dużo butów wystawionych. http://allegro.pl/nike-lebron-xii-instinct-684593-583-r-41-46-i5599645042.html 99% fejki, zobacz na jego aukcje z Jordanami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @The-Answer - ja kupiłem LBJ XII za radą kolegów z forum i po pół roku gry nie chciał bym zmienić tych butów Są bardzo wygodne - choć trzeba im dać tak z 2-3h intensywnej gry żeby dopasowały się do stopy. Mają świętną amortyzację i idealnie trzymają kostkę , a to w moich przypadku z moją historią skręceń było priorytetem - i tu się nie zawiodłem. Gram jako PG/SG więc mimo że są sygnowane dla masywniejszych i wyższych zawodników, to mi to nie przeszkadza. LBJ jednak gra jako Point-F więc buty są skonstruowane tak że na każdej pozycji dają rade. Minusem na pewno jest wentylacja tutaj trzeba mieć dobre skarpety i po prostu o tym nie myśleć oczywiście nie jest tak że noga pływa w bucie, ale na pewno nie jest to bardzo przewiewny but no ale coś za coś Jak dla mnie to 9/10 i na pewno zakup który był świetną decyzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi